- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Nemrég fejeztem be, szerintem nagyon állat volt a játék, a hangulata eladja az egészet - és igazából sokat gondolkoztam, hogy miért tetszik ennyire durván a játék, majd beütött. A Bioshock 1 óta nem láttam ennyire nyomasztóan sötét, és kilátástalan disztópiát, mint amit a Sevastopol bemutatott nekünk, igazából a játék minden hibáját felülírja számomra "A" hangulat.Viszont (SPOILER)
a végétől teljesen kivoltam; a xenok mióta ugrándoznak az űrben is vígan? ez annyira nullázott, hogy kész. a vége meg se lepett, manapság szinte elvárt, hogy egy AAA címnek is olyan cliffhangerrel legyen vége, mint valami álomgyári filmprodukciónak.
Meg neten rengeteg olyat olvasni, hogy azért nem "bántottak" a végén mert Amanda is bekapott egy embriót magába, ami szerintem viszont nettó baromság. (OFF)
Szóval ezt a kis bakit (ha az) a végén leszámítva részemről 10/10.
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest