- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Nemrég fejeztem be, szerintem nagyon állat volt a játék, a hangulata eladja az egészet - és igazából sokat gondolkoztam, hogy miért tetszik ennyire durván a játék, majd beütött. A Bioshock 1 óta nem láttam ennyire nyomasztóan sötét, és kilátástalan disztópiát, mint amit a Sevastopol bemutatott nekünk, igazából a játék minden hibáját felülírja számomra "A" hangulat.Viszont (SPOILER)
a végétől teljesen kivoltam; a xenok mióta ugrándoznak az űrben is vígan? ez annyira nullázott, hogy kész. a vége meg se lepett, manapság szinte elvárt, hogy egy AAA címnek is olyan cliffhangerrel legyen vége, mint valami álomgyári filmprodukciónak.
Meg neten rengeteg olyat olvasni, hogy azért nem "bántottak" a végén mert Amanda is bekapott egy embriót magába, ami szerintem viszont nettó baromság. (OFF)
Szóval ezt a kis bakit (ha az) a végén leszámítva részemről 10/10.
Új hozzászólás Aktív témák

- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest