Hirdetés
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Egy jó GPU 110fokon fagy
Egy jó vezérlőszoftver pedig kidob a játékból, amikor eléri az általad megadott kritikus szintet. Nekem fos a szoftver mert nem dob ki, így ki kellett kísérletezni azt a fordulatszámot amivel max 70-75fokot ér el a GPU, és ez 50% ventilátort eredményez. Teljes automatán lehet többet adna neki, ezért szeretem befixálni.A régi egyszerűbb puritánabb szoftver akit meg senki nem javasolt már az rendben kidobott mindig 70foknál után állításra, de nembaj haladtam a korral

Egyéb esetben érdemes lehet más módon is megmérni a VGA/CPU hőmérsékletét, mert ritka de lehetséges eset amikor a dióda mér fosul. Ha alámér akkor hiába látsz 60fokot, ha a valóságban már 110fok van. Nekem túlmér vagy nem jól mér, vagy a szoftver olvassa ki szarul, mert közvetlen a hővezető csőre ragasztott szenzor a legbrutálisabb terhelésnél sem éri el 60fokot... ilyenkor a GPU 75fokos úgy hogy az elején felugrik akár 85fokra, pedig már üresben megadom neki a szükséges fordulatszámot, tehát nincs olyan hogy leterhelődött a kártya és később veszi fel a fordulatszámot a ventilátor...
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesla topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy jó vezérlőszoftver pedig kidob a játékból, amikor eléri az általad megadott kritikus szintet. Nekem fos a szoftver mert nem dob ki, így ki kellett kísérletezni azt a fordulatszámot amivel max 70-75fokot ér el a GPU, és ez 50% ventilátort eredményez. Teljes automatán lehet többet adna neki, ezért szeretem befixálni.