Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Én az előbb úgy szívtam meg, hogy egy részen kikapcsoltam az oxigén szellőztető rendzert mert volt két Joe. Mondom ne lássanak már meg így simán kikerülöm őket csak azt nem láttam , hogy közben az Alien meg az útvonalam fölött lévő szellőzőben csöpögtette a nyálát mert hát ugye elég nagy pára lett szart se láttam. Aztán meg csak pislogtam, hogy ez így is ki tud nyírni? Jah ok mondom
. Utána már nem kapcsoltam le a szellőztetőt akkor láttam , hogy pont onnan folyik a nyála.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Utána már nem kapcsoltam le a szellőztetőt akkor láttam , hogy pont onnan folyik a nyála.