- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
koxminator #820 üzenetére
Okok, csak ha külföldről rendelsz ajánlom, hogy EU raktárból rendelj, mert ha elkapják a vámon akkor 27%ÁFA még rájön
A papírmelóról nem is beszélve ami kell hozzá
-
xtend
senior tag
válasz
koxminator #815 üzenetére
Vagy itt van ez 48k-ért ami 4g-t is tud, gps, full hd és 2x jobb a "videókártya" (gpu) benne mint az alcor-ban:
[link]
De te tudod....régen én is nagyon nézegettem ezt a tabot, még ezt a topikot is én indítottam, téma összefoglalót is én csináltam hozzá, de mára már 100% hogy nem vennék ilyet -
xtend
senior tag
válasz
koxminator #815 üzenetére
Nem azt mondtam hogy azt kell venni csak most az van ott.
Tessék 33.000 ft gps van 3g nincs 8 colos márkás tablet eu raktár
[link] -
Aryon87
félisten
válasz
koxminator #813 üzenetére
Nem rossz a tablet, de a sok hibaja keseru izt hagy maga utan. Enyem 2x volt szervizben, esedekes a 3. kor us, mert az akku nem az igazi azota sem, van hogy magatol zuhanomerulesbe kezd. Van olyan is hogy keszenletben teszi.
Szoftverileg jo, viszont az erintese se a kegjobb, mert azok a csikok nagyon nagy tavolsagban vannak, igy nem minden erintest vesz.Tobbet pihen az asztalon mint hasznalnam.
Mukodik amig mukodik.. Pedig hardverileg tenyleg a legjobb tarsaihoz kepest, jatekok is jol cutnak rajta, neha doccen csak meg. -
xtend
senior tag
válasz
koxminator #813 üzenetére
Szvsz hagyd a "pics*ba" ezt a tabletet. Nem reklám de a gearbest.com oldalon eu raktárról (azaz nincs áfa sem pedig vám) sokkal jobbakat találsz olcsóbban és olyat amivel nem kell szervizbe szaladgálni
Igaz most ki vannak fogyva de sztem nemsokára lesz újra minden. Most 65e ft-ért van olyan amiben van 3g és gps is nade nem hiába 65k. Retina kijelző,10col,es dual os (win8.1+android),64gb tárhely....itthon ez 90-110k
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_140788.html?wid=3
De mondom van olyan is amit te keresel (olcsóbb 8 col) csak most készlethiány van....èn is innen vettem a chuwi tabomat korrekt webshop 1 hét alatt itt volt Angliából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivaldi (böngésző)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest