- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
amphenol #13073 üzenetére
Mondjuk azt szerintem nehéz lesz elérni, max azt lehet elérni, hogy tegyék vissza a 2.3-ast, mert azon jól műkdött a GPS, ha fogyasztóvédelemmel fenyegetőzöl, meg a leírással, meg hogy kár ért téged, mert munkádhoz, utazáshoz szükség lenne a GPS-re, meg megvetted a gyári offline navigációs szoftvert, de nem tudod használni, meg ilyesmi, akkor lehet megijednek.
Gondolkozom a bagyusz féle rátételén, mert azon azt írtátok jól működött a GPS és engem a külsőségek nem érdekelnek, csak a használhatóság, meg egyszerűség. A 2.3-as visszatételének mi a hátránya?
U.I.
(A T-s gyári ICS tuti vissza lehet tenni utána, mert nekem még 13 hónap garancia van a készüléken, hátha szervízbe kell vinni valamiért?)
Mondjuk még nem teszteltem gyár ICS-n a GPS-t, annyit láttam, WIFI.vel 15-20 mp alatt, mobilinternettel 5-12 mp alatt pozícionált be. Anélkül meg nem bírtam kivárni. -
kaosz86
aktív tag
válasz
amphenol #13060 üzenetére
ToniSoprano:
Egyértelműen kijelentem, hogy se a FOTA se az OTU frissítés után nem lett jó a GPS.
Bele se merek gondolni mi lesz azzal a sok világra zúditott alcatel okostelefonnak a supportjával...Én most konkrétan kértem egy felelős vezető kontaktját a supporttól, és remélhetőleg elintézem, hogy pár embert kirúgjanak..
Neki is kellene állni mindezt angolul megfogalmazniEngem hidegen hagy a proci meg a gpu húzás, szal az új verzió módosítgatását pártolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest