- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Most neztem vissza keresővel a történeted, tehát Neked még GB van fenn. (lenne fenn) Erdekes amit az OTU dob mert annak darálni kéne. Mindenféleképpen meg kéne keresni a megfelelő recovery-t és romot hogy felmenjen a hivatalos update. Viszont T-mobilos ICS frissités még nincs tudtommal csak a "régi" ICS.
Fakirr1: ez a recovery érdekes kérdés mert CWM cseszik elmenteni a telóról az aktuálist, ezt ma vettem észre amikor vissza akartam allitani a gyárit...
-
ikaros13
aktív tag
Anno nekem is belekerült némi hajhullásba, mire felimádkoztam a T-s ICS-t.
Mindenkinek másképp sikerült...
Próbáld meg az első saját GB mentésed visszatenni, ha az rootolt, akkor mindenképpen unroot kell neki, illetve ha flash-eltél CWM recovery-t a telefonra, akkor vissza kell tenni a gyárit; utána jöhet a FOTA, vagy OTU (bár nekem a fentiek elvégzése után sem sikerült ezzel frissíteni... mármint OTU-val)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest