- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Felesleges lenne az lumiát egy telefonhoz hasonlítani... Egyrészt nokia,másrész winmobil... ez a kettő számomra kizárja a telefon fogalmából...
/Nem szemétkedni akarok,hanem egyszerűen ez az a két kategória,amivel ki lehet kergetni a világból: iszonyat mennyiséget kellett javítanom belőlük és iszonyat is javítani../
Hokins: érdekes módon nekem atomstabil és gyors a tweaked.. és nem nokia,nem winmobil
húzás nélkül..
#13686: Tartok tőle,hogy megint kell egy mentést csinálnom a belakott rendszeremről, hogy teszteljem az újabbat
-
törölt tag
98-as renault scenic, de nem csak az a probléma.. egyébként még benzinkutas múltból adódóan van ismerettségem, de ettől függetlenül köszi
ON: Ha valaki ért kernel átíráshoz,linuxhoz és androidhoz: A blogomban nyitnék egy (kb) általános fejlesztési help oldalt,amin mindenki beszállhatna ötletekkel egy rom fejlesztésbe, ha van erre igény. Ha kell, akkor kinyitom a gépem(online módra gondolok mondjuk vnc-n keresztül) és bárki beleírhat/módosíthat a romba... persze csak ha van rá igény... (kollektív fejlesztés, ha már egyre kevesebben akarnak/tudnak foglalkozni ezzel)
-
helixP
nagyúr
Szerintem meg Te vagy unalmas! Azért mások melléhugyoznak a WC-nek, te szándékosan a csempét vereted? Azért, mert vannak olyanok, akik nem tudják, mi a pálya, Neked, aki pontosan tudja, mi mire való, azért be kellene tartanod a szabályokat.
A 'veszekedés' meg konkrétan arról szólt, hogy lesz-e Rom fejlesztés a továbbiakban. Szóval az még inkább ontopic volt, mint hogy idevágsz egy negyedoldalas képet egy launcherről, amiről ezer kép van fent a neten, ahelyett, hogy legalább hiperhivatkoznád a totális offtopicot. -
törölt tag
Szerintem meg az,hogy egy rohadt 1szerű dolgot sem képesek egyesek betartani..Illetve kettőt:
1: bármihez is akar kezdeni bárki, olvassa el az összefoglalót
2: Az összefoglalóban is benne van: EZ A ROVAT A ROMOK MIATT VAN ,NEM BOHÓCKODÁSRA .Arra ott a másik topic..Nem soxor lehetett eddig látni,hogy kifakadok bármin,de innentől kezdve aki akar,az segít ,én kiszálltam belőle.(Utálom az értetlenkedést)
-
ToniSoprano
addikt
Szoftveresen van rosszul megírva a gyári camera szoftver ennyi a probléma. Putz akkor minek kérdezted ha már eldöntötted? Ha nem akarod kipróbálni ne próbáld, de ne írjál hülyeségeket a fórumon feleslegesen foglalva a helyet.Az LG camera az autófókuszt is felülírja, vagy kikapcsolja nem tudom, de nem fókuszál össze vissza.
-
ToniSoprano
addikt
Fényképezésre: ICS Camera, nézd vissza a korábbi hozzászólásaimat ott látod a tesztfotókat
Videófelvétel: LG Camera, nem fókuszál össze vissza videófelvétel közben, sok mindent be lehet állítani.
Mindkettő ingyenesen letölthető a Googleplayről. Ma jöttem haza Prágából, a hosszú hétvégéről, majd töltök fel néhány videót is mit tud a gép. -
enzahobi
aktív tag
Ha használtál lucky patchert a poweramphez akkor az csinált neki egy odex kiterjesztésű filet oda ahol a poweramp van telepítve (data/app ilyesmi helyen) azt kellene törölni. Elvileg ha belépsz a lucky patherbe az automatán törli. Am én személy szerint a moddolt marketet ajánlom.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Én épp mar abbahagyom, csak az utolsó hsz jogán nem tudunk megegyezni XDA-n. Legalább 3x irta hogy többet nem válaszol se nekem se egyik hülye prohardveresnek sem.
Ő is mutatott fel valamit, csak a mostani eredményeit nem kommunikálja le és ezzel ássa alá a saját szavahihetőségét. Ha normalisan csinalnak XDA-n egy topikot WIP címszóval ahol a progress frissitgetve van, egy szót se szólna senki sem és szerintem más a donate gombja is szénné lett volna nyomkodva azoktól akik megengedhetik maguknak hogy pénzzel támogassák.
Fakirr1: persze hogy hazudott róla, visszakozott is (illetve mar ignoralja) amikor kertem hogy adja ki a romot ha olyan tökéletes.
-
enzahobi
aktív tag
Mióta bagyusz elkészítette a 6ost azt használom -ugye az 5.8as kernellel- még nem kellett újra rakni. Én kb olyan 40 rendszeralkalmazást le szoktam fagyasztani + a google szolgátatások izét is ami újjabban magától települgetett. Viszont anélkül nem megy a youtube, ahelyett tubemate-t használok, sokkal jobb, visz mindent hdba és le is lehet vele tölteni. Ezen kívül használok adfree-t, mivel a reklámok sok energiát használnak (azon kívül hogy idegesítőek), ill a google playem is "moddolt" verzió. Hivatalos facebookot se használok mer sz@r, van helyette friendcaster vagy a fast for fecebook is elég jó. Kb ennyi, a build.proba szoktam belenyúlkálni, ill minfreemanagerrel beállítani a "min szabad memória" paramétereit. Nem oc-zek, így egy napot simán bít keményebb használat mellett is.
-
wwenigma
Jómunkásember
Telenor aszonta hogy pontos idot nem tud mondani, jovohet kozepen erdeklodjek hogy mizujs.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem. Az alcateles fota az nem full update csak különbözeti, azaz az elozo hivatalsat fogja frissiteni.
Itt gyorsan meg is jegyezném, hogy megint szivni fognak azok akiknek az első T-mobile -os frissites van fenn (a hibas) mert arra nem fog felmenni a FOTA ha a frissitettet (amit ugyanazzal a szamon adtak ki par napra rá) fogja keresni az update. Szoval nekik csak az OTU-n keresztül teljes ujrarakas fog mukodni.
mod: gyorsan rá is kérdeztem Telenornál hogy mit tudnak az ápdétről.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
helixP
nagyúr
Hm. Érdekes. Kérdezném, hogy wipe megvolt-e dehát ezt ugye Aroma TM- megcsinálja.
Ajánlom a GSam battery-alkalmazást, ez monitorozza az alkalmazások általi ébrentartások idejét, alkalmát. Így talán rájöhetsz, hogy mi abajgatja a telefont. -
-
helixP
nagyúr
Mellesleg ez baromira nem mélyvíz téma (hanem pl szoftver-kibeszélő), másrészt meg ha 5 percen belül vagy, szerkeszd meg a hozzászólásodat, ne szemetelj egymás alá több hsz.-t, kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Magisk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest