- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
Ha csak az apk-k voltak telepítve akkor elhiszem más nem is megy. XDA-n van egy pár cwm update.zipes DSP , valamint itt a fórumon is linkelgették egy páron, hogy melyikkel működik.
(#12333) tomiivagyok
Szerintem nem is lesz. Én már többször leforgattam,kernel moddoltam hozzá,ramdisket variáltam, de végeredmény mindig boot loop, amit logolni sem tudtam Totál inkompatibilis lett. Más telóknál vannak koponyák akik jobban értenek hozzá, mint pl zte blade III nál a KonstaT aki a cm10 legacy részeket portolja cm10.1-re. -
törölt tag
-
latis666
aktív tag
Amit felsoroltál több szervizre is elegendő .egyébként pártomnak raye van és többet szív vele mint én ezzel.
Nekem h1n1 5.3 van fent gb bootloaderrel.minden nagyon jól megy kivéve az a fránya wifi 3g váltás. A vicc az hogy friss rommal két napig ok volt ma megint nem váltott. Szóval még van remény. Egyébként minden tekintetben az eddigi legjobb telefonom és méltó utódja a blademnek. Lehet ez a kernel csere segítene? Vagy az nem megy gb bootloaderes telon.
-
helixP
nagyúr
Hát ez elég durván néz ki
(Pc-n akkor történik ilyen, ha morci a videókártya...)
Nekem GB bootloaderrel volt rajta két féle ICS is, egyik hibátlanabb volt, mint a másik. Egyáltalán tartom kizártnak, sőt egyre biztosabbnak gondolom, hogy hardware gond (olyan HW-hiba, amit ICS-hoz elő, nemtom lehet-e ilyen, vagy ez most GB-n történt vele?). Szerintem dobd be a szervizbe, sok-sok ősz hajszálat megkímélsz Magadnak hosszú távon.cenius1: Ezt már kérdezted az előbb is. Azért nem válaszolt rá senki, mert aki olvasta, aznem tudja rá a választ, felesleges többször megkérdezned. Tedd vissza a gyári ICS-t és újra menni fog.
-
törölt tag
-
x1port
addikt
Pont tegnap néztem végig egy filmet youtube-on. (reggel).
Utána csak este dugtam rá töltőre , egész nap ment még filmezés után.Meglepően jó képeket csinál de a videón lepődtem meg a legjobban.(rosszabb minőségre számítottam).
Tovább nem bizonygatom,hogy semmi baja a készüléknek minőségileg. Meghagyom a többi hozzászólónak
-
helixP
nagyúr
Ez rendben van, hogy tele van a fórum hibákkal, erre csak két dolog:
1.: Nyilván akinek nincs baja, nem ír a fórumba.
2.: Vannak teljesen hibátlan készülékek, amelyekkel soha, semmilyen baj nem volt. Ez a fura. Tehát szerintem nem a telefon egészének trágyaságáról beszélhetünk, hanem egyes szériák trágyaságáról és van aki sajnos belenyúlt.
És ez persze nem elfogadható.x1port: ez nem a véleménye volt, hanem a tapasztalata. Tehát az ő telefonja ilyen, ezért írtam fentebb azt, amit.
-
x1port
addikt
Egyáltalán nem osztom a véleményedet.
Gyári ics vel használom és semmi gondja a telefonnak.
Minden működik ahogy kell.Sőt az árához képest egy nagyon is jó készülék. Nyilván összehasonlíthatatlan egy felsőkategóriás prémium készülékkel szemben de azért a sz@rhoz sem kellene hasonlítani.
-
loosht
senior tag
Az elmúlt napokban én is adtam ismét egy esélyt az ICS-nek, de megint ment a kukába. A kamera egyszerűen borzasztó, a GPS pedig amint jelet talál, el is dobja stb. A GB-vel semmi gondom, szerintem azzal teljesen használható a teló. Egy CM7 nagyon jó lenne! Segítenék is az elkészítésében, de egyedül tuti nincs rá elég időm.
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem a 3mp hivaskesleltetes azert is van/volt benne, hogy ilyen esetekben a keszuleknek legyen egy kis elonye amig elpakolja a dolgokat a hatterbe es tud foglalkozni vele.
skytheman: mindenkinek annyi van. Az 512MB-bol lejon a rendszer alacsonyszintu dolgainak egy memóriaszelet (grafikus processzor, rádiós rész, kernel), amit latsz annyi erheto el a felhasznalonak.
-
batai15
félisten
tudtommal a galaxy nexusnál is hogy az otg teljes mértékben támogasson mindent,root kell és egy app, amit most hirtelen nem tudok mi.talán ez segíteni fog.
másik: miért van az a custom romoknál ami a gyári alapot használja. hogy pl gps ,rádió ezek nem mennek? ezek most direkt ki vannak véve, vagy mért nem lehet meg oldani hogy rendesen menjenek? hamár a gyári romban rendesen működnek?
-
bonej
csendes tag
Az volt az első, amit átállítottam.
Annyit sikerült eddig behatárolni, hogy valószínűleg a WPA2 titkosítással lehet valami baja, mert WEP-pel és WPA-val nem csinálja. Az is érdekes, hogy kb. 1 órán belül (de lehet, hogy rövidebb, nem mértem) nincs gond, csak ha hosszabb idő telik el. Jellemzően reggel lehet tapasztalni.
-
törölt tag
Ha hiszed,ha nem , a legördülő menüben alapból van screenshot gomb
Azzal csináltam.
Folyamatos reboot problémára egyenlőre csak az airplane mód van.Kikapcsolás előtt airplane mód,majd kikapcs.Ujraindításnál is.Bekapcsolás után meg kiszed airplane mód és a pinkód kérésnél dismiss.
Azt hiszem,hogy ez a rom tartja eddig az uninstall rekordot nálam: kb 2 perc után le akartam szedni(Bár megígértem egy tesztet,tehát marad egyenlőre..).Bonej: A tweaked-ben van.Alapból benne a setcpu, ráadásul (szerintem a Bagyusz által készített) ocerlockos kernel van benne.
-
jézusom
addikt
Na jó de a linken azt írják, a készüléknek kell tudni a digital-analóg átalakítást, csak akkor működik. Más részről nekem úgy rémlik, mint ha a HDMI-ben lenne analóg vonal is, végül is elférne benne. Példának okáért LAN és analóg audió (visszafele) is tuti van benne.
Konkrétan az érdekel, a telefon képes-e kiadni valami analóg képet.
-
qltsar
veterán
Nemtudom miért vagytok ennyire memóriahajhászok, gondolom nem értitek / tudjátok az Android rendszer működését.
Az elérhető RAM mennyiségéről pedig annyit, hogy nézzétek meg más telefonokban ami ilyen SoC-al rendelkezik mennyit hagy a gyártó
...Gondolom a task-killert is előszeretettel nyomkodjátok
!
De hogy egyszerűen fogalmazzak, képzeljétek el úgy, mint egy integrált VGA-val rendelkező alaplapot PC-nél, aminek nincs dedikált memóriája, ezért az elérhető memóriából csíp le magának x MB-ot.
-
csampei
senior tag
Tegnap ugyanerről firkáltam,de senkit sem hatott meg!Aki már előzőleg frissített is megbánta!Nincs optimalizálva erre a telóra az ICS,így aztán lehet fényezni,de előbb vagy utóbb (ált előbb) rájön mindenki,hogy majdhogy nem használhatatlan lesz tőle a teló!Visszakozzra pedig már nincs lehetőség!Bár én tegnap a mai napra vártam a síránkozás tetőzését,ettől független tegnap is volt egy pár user aki rájött arra amire már legtöbben!
Ez van!
-
bagyusz
őstag
Nem maradtál le róla. Mert nincs is. Egy pár hsz odébb kifejtettem, hogy mi is a bajom vele.
De,ha azt akarod, hogy egy gyári nem mókolt gb-t akarsz használni akkor:
Felrakod a gb-s hini v0.1-t ICS bootloaderrel, majd formázod a cache-t, data-t, systeme-t, és a custpacko-t, utána PC-n a saját GB mentéseden belül megnyitod nandroid.md5 file-t valamilyen txt szerkesztő progival(notepad++ ajánlom), majd kitörlöd boot.img sort.
pl:
423e293eb488990b2246b2c953629416 boot.img
Ez a rész nem kell, tehát törölni kell, és ezután mented.
Tehát valahogy így fog kinézni nálad.
f3e988e72a48bffed1476059e1167f22 cache.ext4.tar
32b14f2919d78d7da128e31e7a9d0364 custpack.ext4.tar
5ee04a7fe5985eaba169c860953dd27b data.ext4.tar
e3945778fb5d4420cc9c51308900b079 recovery.img
fd9ceebbca2ba60bf77f78826335b596 system.ext4.tar
4b4be021b288895f045c8631ce3b6ea4 .android_secure.vfat.tar
Ez csak egy példa volt...
A cwm mentéseden belül a boot.img-t is töröld.
Elvileg így is működnie kell.(#3813) ujjobbagya: "Mi az a frisi?" Frissítés
-
mercurytopaz
aktív tag
Pedig szerintem érthető : azt ígérték a franciák , hogy az ics akkor lesz kiadva, ha 100 %-os, és én így frissítettem a függetlenen telómat. A gb-re szívesen visszatérnék , de az írásokat olvasva félek, hogy még mi nem fog mûködni . Jó lenne az első hsz. -be ezt is beletenni :-)
-
emmerrich
csendes tag
[link]Én itt vettem.
Működött rendesen. Igaz még nem próbáltam mióta H1 van fent. Majd meglesem.Szerintem frissítem OTU-val és lesz ami lesz. A gazdájának mindenféleképp ICS kellene rá és nem akarom úgy a kezébe adni a telóját hogy paranormális jelenségeket produkál.
És tényleg nem műkszik
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged