Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaffau
csendes tag
Sziasztok.
Történt egy olyan malőr, hogy feltettem a v616 t-mobilos backupot, hogy hátha arról frissít...
meg is történt a frissítés ahogy azt kell... el is indult, meg működött is, de akartam csinálni egy gyári visszaállítást, hogy tiszta lappal fusson a STOCK ICS, de a Hard reset után csak a halott droid jött be egy felkiáltójellel...
előre is köszönöm a segítséget.Szerkesztve: Mostmár semmi para... csak többször kellett próbálkozni a HR-rel...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi 13 Pro
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged