- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabekala
tag
Akit esetleg komolyabban érdekelné a motyó, azért dobjon egy mail-t nekik hogy mégis mi a történet,meg szabad-e venni
-
szabekala
tag
Nem akarom senki kedvét szegni, de szerintem óvatosan vele egyenlőre...A YouTube-os videók alapján sokkal gagyibb burkolata, kivitele van mint a sima 993-nak, a hátlapon lévő rücsis felület is egészen más mint a többin, nincs is fenn a alcatel oldalán a D-s változat. Vajon miért
Lehet hogy csak az oroszoknak gyártja licenszben a pobjeda gyárDe he szamovárról is lehet tölteni, elmegy
...
-
szabekala
tag
válasz
Samanbacsii #24 üzenetére
Nem lehetett bekapcsolni, fődarab csere lett, pár nap alatt meg volt, garancia újraindult.
Na ez nem mindegy
Úgy már mindjárt nem annyiba kerülne az a másik... -
szabekala
tag
válasz
Samanbacsii #22 üzenetére
200 bucks-ért dual core, 1 gb ram és még jégkrémes is, nagyon kafa .
Csak a visszaküldős garancia kicsit visszatartó
Ez az Alcatel legalább itthoni garis még ha a német ebay-ról rendeltem is...
Az előzőt is el kellet vinnem egyszer Budaörsre a bütykölőbe... -
szabekala
tag
válasz
Samanbacsii #19 üzenetére
Vegyél egy ilyet... legalább már ketten leszünk -
szabekala
tag
De legalább annyit megtehetne ez a nyüves telefon hogy foglaltat jelez a másik kártya miközben az egyiken beszélsz, nem pedig egyszerűen kikapcsol.Most vagy a kollégáim furcsállják,hogy miért vagyok kikapcsolva mondjuk hétköznap délelőtt, vagy a másik -otthoni- "flottánál" a Házisárkány gyanúsít hogy vajon mi van
Ha már úgy is két imei szám van...
Vagy olyan sokra vágyunk műszakilag? -
szabekala
tag
Na szóval nem rossz ez ennyiért (130-140 euro kinek hol, plusz posta, mert itthon momentán még nincs ), és inkább ezt ha még nincs valakinek a tesója a 918D, de váltani arról nem érdemes mert kicsi a tudáskülönbség viszont egy huszast lehet bukni a cserén...
-
szabekala
tag
válasz
Samanbacsii #4 üzenetére
Lehet, bár engem az nem zavart hogy minden másnap este be kellett dugni...
Azt gondoltam ennél nagyobbat ugrottak vele, de ez egy "ráncfelvarott" 918D.
Ami egyébként nagyon jó volt. Hamar el is lehet adni.
Kíváncsi voltam rá, de egy hónapja még senkitől nem lehetett megkérdezni mi a tapasztalata.
Mostani ésszel már nem cserélném át, nem is ajánlom senkinek, az árkülönbözet nem értékarányos, hacsak valaki nem a nagyobb betűk, gombok, ikonokra vágyik,"ne adj isten"
azt jobban látja.
A rootolása meg kész idegbaj volt első próbálkozásra[link]
Rotolás után eltűnt a sim kezelésNa szép jól "eltoltam az új telefont"
Aztán kiderült hogy az eredeti rommal amivel érkezett a készülék nem működik a módszer, illetve a root működik, csak a telefon szűnt meg telefonnak lenni
Szerencsére a gyári update szoftverrel helyre lehet állítani és utána már lehetett ugyanazzal a módszerrel megcsinálni.
Mindenesetre ijesztő volt lenullázva forgatni. -
szabekala
tag
Hi!
Egy nappal tovább bírja az akksija, és kellett egy jóval nagyobb tok
Az előlapi kamerán, led vaku-n ,meg a méreten kívül nem érzek különbséget , ha az egyiken beszélek, a másik ugyanúgy kikapcsoltat jelez az ellenfélnek
Használni ugyanaz, root, kipuceva, link2sd aztán go...
Szerintem erre még nem érdemes lecserélni a 918-at
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged