- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Aktív témák
-
kropotkin
csendes tag
Sziasztok! Én is egy hasonló problémával szívok, most már, bár kicsit másképp indult. TUSL2-c alaplap, 1.2Cel(Tualatin), 256M Kingston memória, Voodoo3 3000 és egy Phillips Rhytm Edge hangkártya. Egy jó ideig (~fel ev) ment ez a konfig minden gond nélkül, aztán elkezdett recsegni a hang. MP3, videó hallgat6atlan. Aztan elkezdtem szépen lecserélgetni az alkatrészeket. Másik táp, 100as memória, másik hangkártya: Genius SoundMaker, BIOS frissítés, PCI Latency állítgatás, millió más dolog, 2K/XP semmi. Az alaplap kivételével mindent kicseréltem (bár nem egyszerre :) Mindkét recsegős hangkártya szépen szól egy ASUS p4B533-as alaplapban.
Aztán: az alaplapcsere után a jelenlegi recsegős konfig: :-) via chipsetes alaplap integrált AC97 hanggal, az 1.2-es Tulatinos Cel, 256M Kingston memória, 1 hálókártya, ami nem tudom számit-e mert volt már kivéve is, 1 60M 7200es WD, Azona 300W-os táp, Voodoo. Ugyanúgy recseg, mint korábban, integrált hanggal is, phillips rh. edge-el is. Tehát a közös csak a processzor, a memória, és a voodoo. Ami érdekes: a media player recseg, mp3-nál jobban, wav-nál kevésbé. A Winamp (3) teljesen hallgathatatlan, direct sound ki/bekapcs. esetén is. Dxdiag lemegy, SEMMI RECSEGÉS, teljesen jól szól. És ami érdekes: a Musicmatch Jukebox-al mp3-at is le tudok játszani. Semmi recsegés. Emberek, mir csinalok rosszul? :-( (minden csere után telepítés, alaplapi chpiset driverek, eszközdriverek telepítése...)
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged