- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Aktív témák
-
kropotkin
csendes tag
Sziasztok! Én is egy hasonló problémával szívok, most már, bár kicsit másképp indult. TUSL2-c alaplap, 1.2Cel(Tualatin), 256M Kingston memória, Voodoo3 3000 és egy Phillips Rhytm Edge hangkártya. Egy jó ideig (~fel ev) ment ez a konfig minden gond nélkül, aztán elkezdett recsegni a hang. MP3, videó hallgat6atlan. Aztan elkezdtem szépen lecserélgetni az alkatrészeket. Másik táp, 100as memória, másik hangkártya: Genius SoundMaker, BIOS frissítés, PCI Latency állítgatás, millió más dolog, 2K/XP semmi. Az alaplap kivételével mindent kicseréltem (bár nem egyszerre :) Mindkét recsegős hangkártya szépen szól egy ASUS p4B533-as alaplapban.
Aztán: az alaplapcsere után a jelenlegi recsegős konfig: :-) via chipsetes alaplap integrált AC97 hanggal, az 1.2-es Tulatinos Cel, 256M Kingston memória, 1 hálókártya, ami nem tudom számit-e mert volt már kivéve is, 1 60M 7200es WD, Azona 300W-os táp, Voodoo. Ugyanúgy recseg, mint korábban, integrált hanggal is, phillips rh. edge-el is. Tehát a közös csak a processzor, a memória, és a voodoo. Ami érdekes: a media player recseg, mp3-nál jobban, wav-nál kevésbé. A Winamp (3) teljesen hallgathatatlan, direct sound ki/bekapcs. esetén is. Dxdiag lemegy, SEMMI RECSEGÉS, teljesen jól szól. És ami érdekes: a Musicmatch Jukebox-al mp3-at is le tudok játszani. Semmi recsegés. Emberek, mir csinalok rosszul? :-( (minden csere után telepítés, alaplapi chpiset driverek, eszközdriverek telepítése...) -
gyimo666
tag
[b]a[/b][img src='none']
-
gyimo666
tag
MIlyen beállításoknak van közük a hangomhoz biosban?
-
gyimo666
tag
Lehet hogy hardveres hiba / bijosz beállítási gondok vannak?
-
gyimo666
tag
furcssa dolog történt...
akármit telepítek winh98-tól win2k-n keresztül xp-ig, mindenhol elmegy a hang ut-ben és battlefieldben
letöltöttem legújabb drájvert=> ugyanaz a hiba, csak még rresceg is a hang, de csak 3d-ben.
utoljára ilyen a régebbi amd-k6-2 -es gépemen volt SB-PCI 128 -assal, persze ott csak recsegett 3d-ben, a hang semmikor nem ment el. mi a kaki a baj? -
rdi
veterán
vissza az eredeti kérdéshez: :)
ide másolom a drivereket, hátha v-ki megmonnya melyikre biztos nics szükség, vagy melyik zavarhat be:
[Audió kodekek]
Kodek Gyártó Leírás Állapot Fájl Verzió Méret
l3codeca.acm Fraunhofer Institut Integrierte Schaltungen IIS*
L3CODECA.ACM 1, 9, 0, 0305 284,00 KB (290 816 bájt)*
[Videó kodekek]
Kodek Gyártó Leírás Állapot Fájl Verzió Mére
divx.dll DivXNetworks, Inc. DivX 5.0 Codec OK*
msyuv.dll Microsoft Corporation msyuv.dll OK *
MSYUV.DLL 5.1.2258.400 built by: Lab06_N(mmbuild)*
ir50_32.dll Intel Corporation Indeo® video 5.10 OK *
IR50_32.DLL R.5.10.15.2.55 737,50 KB (755 200 bájt)*
msh261.drv Microsoft Corporation msh261.drv OK*
MSH261.DRV 4.4.3385 163,77 KB (167 696 bájt)*
msh263.drv Microsoft Corporation msh263.drv OK*
MSH263.DRV 4.4.3385 252,27 KB (258 320 bájt)*
msvidc32.dll Microsoft Corporation msvidc32.dll OK*
MSVIDC32.DLL 5.00.2134.1 27,27 KB (27 920 bájt)*
msrle32.dll Microsoft Corporation msrle32.dll OK*
MSRLE32.DLL 5.00.2134.1 10,77 KB (11 024 bájt)*
ir32_32.dll Intel(R) Corporation ir32_32.dll OK*
IR32_32.DLL Nem érhető el 194,50 KB (199 168 bájt)*
iccvid.dll Radius Inc. iccvid.dll OK*
ICCVID.DLL 1.10.0.6 108,00 KB (110 592 bájt)*
hátha ? -
gyimo666
tag
MOST SE MEGY A HANG!!!!!!!!!!
Mit csináljak????
áááááááááááááááááááááááá -
gyimo666
tag
Vírus?
Ugyan! Ott akkora lamerek vannak, nem tudják mi az az ip cím.
Mellesleg én fertőztem meg a gépüket bo2k 1.1 trójaival, mókás volt, amikor az ellenséges csapat vezetett, akkor vmi csoda folytán ujraindilt összes gép :)
Egyébként nem jó a hang új driverrel sem.
Komolyan fontolóra veszem, hogy ököllel belevágok az ház belsejébe, de amikor múltkor megtettem, lett egy pár badszektor a vinyón.
mindjárt öngyilkos leszek... -
gyimo666
tag
most jaccottam ut-t és beszart a hang. elkezdtem fdeltenni a drivert és magától megjavolt
most restart.
remélem jó leszz.. -
gyimo666
tag
kipróbáok egy drivercserét, de nem hiszem hogy segít...
-
gyimo666
tag
nem halt be, ez a tuning 1 hónapja volt, azóta 33-on megy és eddig működött.
aztán volt egy lan party, és azután kezdett el szarakodni.
Nagyon jó lenne már valamit kezdeni evvel,
mert vettem csak azért gef4ti4200-t hogy ut2003.azhassak és bf-ezhessek
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
gyimo666
tag
nwm hiszem hogy ez a probléma, szerintem csak szorul a hűtő, vagy valami, mert ha még az elején az ujjammal finoman belenyulok, megszűnik a zaj, de normálisan pörög. Egyébként már szétfagyott volna a gép, mert napi 20 órában játszásra van használva :)
Akkor teljesen nem volt hang, amikor régen 80 Mhz-körülire tuningoltam a pci-t de mostanság alapjáraton fut a proci, cerkát nem érdemes tuningolni. max 400 3dmark a külömbség
6500->6900 -
Egon
nagyúr
-
gyimo666
tag
ment. :(
ja és azóta szarakszik, amióta a procihűtő titan cooler furcsa hangokat ad indulástól számított 10-15 mpig. Olyan gigahangos helikopter-hajszárító hangot, aztán elkussol. -
gyimo666
tag
ja, és a gta hangja is megy+ minden más game hangja jó csak ut2003 és battlefield szarakodik néha!
-
gyimo666
tag
ha lenne, nem menne a winamp és a counterstrike hangja sem
-
gyimo666
tag
Config:
Abit Bl7 -i845
P4-C 1,7 Ghz
512 Mb Sdram
Inno3d Tornado Geforce 4 Ti 4200
Alaplapi AC 97 kompatibilis hangkártya -
gyimo666
tag
Csá! Nekem meg az van AbitBl7-en AC97-tel egy idő óta UT2003-ban indítok game-et, és 10 mp múlva elmegy a hang. Vindóz meg azt mondja eszközkezelőben (vinfos ökszpé), hogy az eszköz nem felel, és reboot-ig nincs hang. A Battlefileld1942-vel is ezt csinálja. Wifos reinstall után. Driver nem lehet gond, mer már fél éve a winfos alapdriverrel jól műxik.....
Plíz help! -
schenker
tag
Itt annyi fele problema felmerulhet, hogy...
Kivancsi leszek, mi lesz a vegkifejlet! -
khalox
őstag
Mielőtt csak olajat öntenél a tűzre, javaslom, hogy a mechanikus hibákat zárd ki előbb:
A CD-t jól játsza - gondolom össze van kötve kábellel, a jel szépen kijön, szól. Mozgasd meg a csatlakozót (front/rear is van?), ha semmi, akkor nem az a hiba.
Nézd meg a DX Sound testet, hátha böfög valamit. (Meg az összes driver jól van-e, megvan-e?)
Nézd meg a hardvergyorsítást a hangra.
Ha minden normálisnak tűnik, elkezdhetsz gondolkodni, hogy mit telepítettél mostanában, mibe rúgtál bele, etc.. -
rdi
veterán
Abban a video nézésben lehet valami, de most megfogtál, mert előtte jó volt (?) viszont én már az összes hang drivert lecseréltem, mégse javult meg.
Közben megpróbáltam felinst. a VIa Ac97-hez adott alaplapi meghajtó telepítővel de az meg nem is látja az alaplapi chipet. pedig ott van fizikálisan, nomeg működik is ha cd-ét hallgatok.
Most akkor szedjem le az összes video drivert is ? -
khalox
őstag
Nem tettél valami rosszat mostanság?
Pl. videóztál és codeceket installáltál.
Átállítottad a hardvergyorsítást a hangra... (pl. próbáld visszavenni, hátha segít).
Vettél valami hardvert és beraktad a gépbe?
Szét lett szedve portalanítás miatt vagy valami kártyát beletettél plusszban?
Állítgattad a BIOS-t?
Telepítettél valami vackot, ami összeturkálta? -
rdi
veterán
Senki?
Na jó, tényleg rendkívül furcsa, hogy ha mp3 hallgatása mellett valami viszonylag nagy terhelést okozó program fut, akkor elég jó a hang, ha meg csak egyedül a lejátszó progi akkor csak fertelmes zaj van. -
TitiRii
senior tag
nekünk egy msi n szált el,, 1* akár hogy instalálod fel, nem ad ki hangot, de a winben pl a winamp is lejátsza a dolgokat, mozognak ütemre a hülyeségei, de csak statikus zugás jön ki a hangszoron,
azóta vetünk egy 4 csatis cmedia kártyát 1 darabig működött de aztán ugyan ez a hiba :(
végül rájöttünk:
a kártyák valóban tönkre mentek :( mégpedig azért mert a srác egy gitár erősítőt akart rákötni, ami valószínű nem tökéletes és vissza fele is jön rajta a fesz amedig a gitár erősítő eloszton vagy közvetlen nincs rádugva addig mindegyik müködött, utána max 1 hét alatt elhalt mind2 ugyan azzal a hibával(ha hátul a jack dugot hozzá érintem a házhoz elég nagyot szikrázik) -
rdi
veterán
Hi,
van nekem egy Gigabyte 7vtxh nagyszerű alapalpom integrált hangchippel, ami CT 5880-as, hozzá AC97 codec.
Na most tudom, hogy ez nem nagy minőség, de nekem megfelel.
Tegnap óta csak a cd-ket hajlandó lejátszani analóg.
Ha mp3-mat, vagy bármilyen más digitális hangot akarok kicsalni belőle, akkor rettenetes recsegés és zaj mellett, éppen hallhatóan ott a zene is. :(( Pl, winamppal ha megy a zene és rányitom aut a mozgó képet, akkor viszonylag hallgatható a zene.
A windozer rendszerhangok se hallhatók, csak a zajjal együtt.
Egyébként duron 1000 proci de ennek sincs szerinetem ide semmi köze. Az az érdekes, hogy eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam. op: W2000.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- E-roller topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Acer notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest