Új hozzászólás Aktív témák
-
hi
tag
A proci vegulis egy Intel P4 2.4Ghz lett. Egyelore nagyon remelem, hogy eleg lesz, habar szerintem a jelenlegi korulmenyek kozott meg egy 10Ghz is eljarna. Szoval szerintem a videovagas PC-n hatalmas eroforras-zabalo, igencsak megnyaggassa a rendszert. Epp ezert nem erdemes nagyon kiserletezni, mert ilyen esetben egy fagyas vagy kekhalal hamar padlora kuldi az ember idegrendszeret
Aki probalta az mar biztos tudja mirol beszelek... Videokartya eredetileg a regi konfigbol lett volna atmentve (Ati rage 128..) de mivel nem 1.5V AGP-s, igy meg lett cserelve az ugyancsak idos(ebb) Geforce2 TiVX-el. Ha meg tartott volna a keret akkor beruhaztunk volna egy Radeon 9100-ba, de sajna igy is kisse tulkoltekeztunk.
Apropo, defrag: VoptXP nalunkfele a kedvenc, ezidaig ez jott be.
Ugyhogy megegyszer mindenkinek koszonom a jotanacsait es hozzaszolasait ! -
HWS
csendes tag
Egyébként most nekem is abit be7 raid-em van 2.4 p4-el és bejött! Márkás ram, winXP, ati videokártya, sblive value és hónapok óta nem kaptam hibaüzenetet! Az a helyzet, hogy az utolsó ilyen stabil gépem egy pentium 100 -as volt 10 éve. Azóta is visszasírtam egészen mostanáig. Végre megint tudok rendesen dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest