- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Szóval én arra gondolok, hogy ha kocsit veszek és szükségem van egy extrára, akkor fizetek érte többet és megkapom. Ha meg nincs szükségem rá, akkor nem. Régen nem volt az alaplapokon hangkályha és boldog voltam. Most meg van és nem vagyok boldog amiatt, hogy olyasmit kapok, amire nincs szükségem. Nem-nem, nem arról van szó, hogy a kéretlen hardware miatt drágább egy pár száz forinttal a lap.. Hanem például olyasmiről, hogy a régi alaplapomon két soros port volt, és szükségem volt mindkettőre, most meg egy integrált videókártya kimenete miatt ugrott az egyik! :(
A gyártók találják ki a szabványokat, mint pld. a PC-99, de minket, felhasználókat nem kérdeznek meg arról, hogy valóban szükségünk van-e arra a kibaszott ac-97 -es csipre?
Olvasgattam a hozzászólásokat. Az eredeti kérdés úgy szólt, hogy van-e még, lehet-e kapni olyan alaplapot, amire nincs odapattintva az alaplapi hangkártya? Negyven hozzászólóból harminckilencen azt mondtátok, hogy tiltsa le! A srác úgy mentegetőzött a végén, hogy neki egyáltalán nem kell, hogy ottlegyen!
Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest