Keresés

Aktív témák

• Pötyi

őstag

Szóval én arra gondolok, hogy ha kocsit veszek és szükségem van egy extrára, akkor fizetek érte többet és megkapom. Ha meg nincs szükségem rá, akkor nem. Régen nem volt az alaplapokon hangkályha és boldog voltam. Most meg van és nem vagyok boldog amiatt, hogy olyasmit kapok, amire nincs szükségem. Nem-nem, nem arról van szó, hogy a kéretlen hardware miatt drágább egy pár száz forinttal a lap.. Hanem például olyasmiről, hogy a régi alaplapomon két soros port volt, és szükségem volt mindkettőre, most meg egy integrált videókártya kimenete miatt ugrott az egyik! :(

A gyártók találják ki a szabványokat, mint pld. a PC-99, de minket, felhasználókat nem kérdeznek meg arról, hogy valóban szükségünk van-e arra a kibaszott ac-97 -es csipre?

Olvasgattam a hozzászólásokat. Az eredeti kérdés úgy szólt, hogy van-e még, lehet-e kapni olyan alaplapot, amire nincs odapattintva az alaplapi hangkártya? Negyven hozzászólóból harminckilencen azt mondtátok, hogy tiltsa le! A srác úgy mentegetőzött a végén, hogy neki egyáltalán nem kell, hogy ottlegyen!

Aktív témák