- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Belső szűrőben sok baktérium nem tud megtelepedni, még ha az egy hiperszuper EHEIM is.Sokszor még egy normális méretű külső szűrővel is kínlódni kell, mert nincs elég hely egy normális biológiai szűrésnek.
Anulu79:
A negyedik okot pedig kihagytam még a felsorolásból: a kevés növény miatti stressz, na meg az általad is írt esetleges hiányok.Sajnos a belső szűrő csak piszok összeszedőnek való, másra nem alkalmas.Én még arra is figyelek, hogy a külső szűrő ne kapkodjon be semmilyen növényi maradékot, amikor nyirbálás vagy miegymás van, olyankor halhálóval kiszedem a felesleget, mert ugyanúgy terhelné a vizet a szűrőben is.A szűrő tartalmát is szigorúan akvárium vízben kell öblögetni, mert a rátapadt minimális baktérium kolóniát megöli a klór és társai.Aztán a vízkezelők használata is ajánlatos, mert irritálja a halak kopoltyúját a klóros illetve nehézfémes víz.Millió dologra ki lehetne még térni.
-
Anulu79
addikt
Igen van még pluszban egy sima levegőztető "szerkezet".
A páromat zavarja alvás közben és azért akarom akkor kiváltani mással. De DU akkor ezt össze is dugom és kipróbálom, hogy mi a helyzet vele. Szerintem ez tökéletes lesz neki.
Egyébként vízporlasztásra mikor van szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest