- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bosziii
csendes tag
válasz
Viktor0610 #73 üzenetére
Vittem! 3 új garanciális aksi után azt mondták felküldik Pestre mert szoftverhiba lesz. Felküldték, visszajött a véleménnyel együtt: 104%-os az akku, minden rendben stb, stb
Ennek csak a torka véres...Ők sem értik...Mondtam, hogy itthagyom a telefont, adjanak helyette másikat, akár ráfizetéssel...De mivel nem állapították meg a hibáját, ezért ki sem cserélik, újat sem adnak. Amíg Pesten volt, addig kaptam cserekészüléket. Samsungot, kamerásat, csúsztatósat, és az rendesen töltődött...2-3 órát töltöttem és az én használatom mellett 1 hétig simán bírta...............
-
Bosziii
csendes tag
Sziasztok!
Nekem problémás ugye a samsung j700-asom...Ez a 3-adik új aksija. 2.5 óra a töltési ideje gyárilag, de kicsit mindig tovább hagytam, majd levettem és 12 órát se élt...aztán elkezdtem több órát tölteni, kicsit tovább bírta. Most ott tartok, hogy 12 órát minimum kell töltenem, hogy 1 napot legyen készenléti állapotban...Ha egy idő után "nem megy fel jobban a töltöttségi szint" , akkor hogy lehet, hogy minél tovább töltöm, annál tovább bírja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest