- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
Igen tesztnél a kinyerhető, (vagyis a névleges 1000mAh-hez képest) a tényleges kapacitást jelzi ki.
Arra az aksira rá kell küldeni egy frissitést. Én a gyanús vagy gyengélkedőkre mindig azt nyomok (a tesztet még soha nem használtam). Az egyben teszteli és javítja is, ha lehet, és ha azzal is ilyen eredmények jönnek ki, valamint a ciklusok alatt sem javul jelentősen, akkor kuka (illetve a veszélyes-hulladék-gyűjtő). -
Ádyka
őstag
Multival nem igazán. Ha nyugatlanít , akkor tedd át egy másik rekeszbe az említett akksit.
500/250-en, nyomj egy discharget. Nézd meg mennyit szed ki kb, majd, hagyd, hogy feltöltse 500-zal.
Így viszont, ha pont nem figyeled amikor eléri a 0,9V-ot, akkor pont nem látod, hogy mennyi volt benne, mert átvállt charge-ra, és innentől a beletöltött áramot írja.Ja és előtte nyomj egy resetet a töltőn. Azaz táp ki/be.
-
cvn69
tag
Lenne is az IPC-1L-lel kapcsolatos kérdésem.
Tegnap vettem egyet és egyből egy frissítést adtam 4 aksimnak. Kettő már kész is, de 375 ill. 228 mAh-t ír rájuk. A rájuk írt érték 2750mAh. Ahogy látom, a töltő nem tud "2"-t írni előre, de honna tudhatom, hogy a kijelzett érték valójában 2374 ill. 2228 mAh? Olcsó noname aksik és sokat álltak, úgyhogy nem csodálkoznék, ha csak a kijelzett 375, 228 érték lenne bennük. -
tomcsi23
veterán
Szia!
Még időben kiderült.
Akartam is írni, hogy régebben egy hasonló philips töltővel töltögettem az akksijaimat, csak aztán elkezdett random nem tölteni. Viszont látszólag minden szép-jó volt, na akkor léptem.
A töltővel kapcsolatban az a véleményem, hogy ha már ennyit kiadsz a témában, akkor inkább vegyél egy normális töltőt, s hozzá külön normális akksikat.
Ezzel az egyszerű töltővel megint nem lennél előbbre, vegyél egy alap IPC-1L-t, aztán le van tudva a dolog. Hozzá nézhetsz akksikat, LSD javasolt. Pl.: Eneloop, Varta Ready2Use, Panasonic Infinium, stb.(#4244) zozoz1: mikori gyártásúak az akksik?
-
Petzval
senior tag
Amikor az akku eléri a maximális felevevőképességét hirtelen megugrik a feszültség egy pillanat alatt majd pedig visszaesik ezért -deltaU ez után az akku érdemben nem vesz jelentős töltést fel csak kb a töltőáram tizedét.De a -deltaU nem azt jelenti hogy az akku a kapacitásának megfelelő mennyiséget vette fel, hanem csak azt hogy valami oknál fogva nem vesz fel többet.A hibás akku is produkálja a -deltaU-t.Ezért nem lehet tudni jó e az akku csak az IPC-nél ahol ki lehet íratni az értéket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Fuji X-S20 2.5 év garival
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged