- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
MZsoltee #2829 üzenetére
ha töltőből nem is veszed meg az IPC-t de legalább akkuból vegyél normális LSD-t!
én már csak tudom mert hajamat tépem mostanság a sima NiMH akkuktól pedig látod abból is Sanyo-t vettem ami nem kis márka!!!
LDS-ből az Eneloop az etalon ezen a téren, előző hozzászólásomban linkeltem hogy honnan lehet legolcsóbban pár nap alatt megszerezni és nem is kell sehova menned csak e-bay-en megrendeled és házhoz jön
ha nekem a 12darab AA akkura 8043 forintot vontak a számlámról akkor 1 darab ~670forint (8AA felállásban még olcsóbban adja az eladó) és ennyiért Edigitalban még sima akkut se nagyon adnak nemhogy Eneloop-ot...
4290-ért adnak egy négyest ráadásul akkubox nélkül... [link] -
Degeczi
nagyúr
válasz
MZsoltee #2834 üzenetére
ha nálunk 4 db Eneloop AA-t adnak 4e fölött, akkor vajon mennyire jó töltő lehet ezekkel egy csomagban 5e-ért?
kétcsatornás, időzítős, buta jószág - csak ha nagyon költségoptimalizálás a cél
de tényleg nem érdemes ezen spórolni, bőven megéri az IPC-1L (nem egy alkalomra veszed, hanem hosszú évekre - arra az időszakra lebontva pedig elhanyagolható az egyszeri beszerzési ára)
-
ISZOLE
senior tag
válasz
MZsoltee #2834 üzenetére
Sokféle megoldás működhet (nyilván lehet használni az eneloopokat azzal a töltővel amit velük együtt adnak) de az árba tessék mindent beleszámolni. Például azoknak az elszalasztott fényképeknek az "árát" amik az olcsóbb felszerelés miatt esetleg nem tudnak elkészülni (gyerek először föláll, nehezen összespórolt külföldi nyaralás stb.).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest