- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
efegyke
tag
válasz
simenon #3537 üzenetére
na hat ez nekem kinai kicsit.mi van ha kiprobalom ezt a gyari toltot es ha ugy tapasztalom hogy az akku nem birja addig amit elvarok tole akkor veszek jobb toltot.dobozbol kiveve taviranyitos autoban kb 1 ora hasznalat utan is tokeletesen hajtja meg a jarganyt.az akku made is japan.1/2 toltes a gyari toltojevel csak nem teszi tonkre vagy de...
-
csiga8
senior tag
válasz
simenon #3546 üzenetére
Azért ezek elég nagy számok, így már nyugodtabb vagyok.
Nálam a nem meleg, az max!! kézmeleg, a meleg akkuk meg cirka 40-45 C-ak lehetnek kívülről. Én ezt már soknak találtam, ezért írtam, hogy a kis AAA akkuk melegednek, és akkor is inkább a töltés vége felé. Igaz a végén belangyulnak az AA-k is.
Ha ilyen számokról van szó, akkor még az is rendben van szerintem.
Egyébként az AA akkukat én is 500-al toltam, az AAA pedig 200-al. Így csak max langyosodnak, ezt találtam jónak.
-
csiga8
senior tag
válasz
simenon #3543 üzenetére
Az ansmannjaimhoz képest jók. A szívem szakadt meg az ansmannokért, és azóta is köpködök a gyári falbadugahtó PhotaCam III töltőjükre, mert tönkrevágja, amit beleteszel.
( mostmár tudom miért dobáltam vagy 8 akksit...)Onnan gondolom, hogy "jók", mert egy merítő-töltő ciklust végigcsináltam velük, ( ráírtam az akkura a bevitt mennyiséget) nagyon nagy szórás nem volt, és kb a névleges teljesítményt hozták.
(A fényképezőmben cirka 300-400 képet tudtak elötte is, tehát tudtam, hogy jók)Találomra csináltam frissítést is, majd ismét töltés-merítés és nézem a bevitt töltésmennyiséget. Nem nagyon lett több. Ebből - lehet rosszul - következtettem, hogy nagy csodát nem csinált.
A frissítést mindegyiken csak nagyon sokára fogom megcsinálni, mert sok akkum van, és baromi lassan csinálja a voltcraft a frissítést, ezért nem azt az értékeket írtam rá.
A töltővel egyébként nincs bajom, bár még az ALDI-s verzióba is van hűtőventillátor...
Igaz az ALDI-s meg az AAA akkukat eléggé melegíti, hűtés ide vagy oda.
Tetszik viszont, hogy minden információt kiír.Apropó. Mi a jó az akkuknak? Ha lassan töltőm, vagy közepesen, vagy a legnagyobbon?
Az élettartamon kívűl számít a töltés gyorsasága? -
TeeJay
félisten
válasz
simenon #3448 üzenetére
mint írtam nem NiMH akkura gondolok
Degeczi írta hogy egy jó töltőt akár egy évtizedig is használ a vásárló
én meg írtam hogy remélem egy évtized múlva már el lehet felejteni a NiMH akkukat és lesz helyette AA vagy AAA vagy netán valami univerzális méretben más akku amit 5másodperc alatt töltesz bármilyen töltővel, 1hónapig megy vele a fényképezőgép napi 12ezer fotóval számítva, 100 forintba kerül egy 8-as blister és ha 12évig nem használod akkor is csak a kapacitásának 0,000001%-át veszti el
ja és 13milliárdszor tölthető újrana valami ilyenre gondoltam
-
TeeJay
félisten
válasz
simenon #3417 üzenetére
meg ugye semmit se ér a ráírt kapacitás ha egy rendszervaku bekapcsoláskor olyan löketet vesz ki belőle hogy egyből lemerültnek érzékeli és be sem kapcsol...
lásd nálam a 3éves Sanyo 2700-as akkuk...
hiába tudott mind a négyből 2750mAh körül kiszedni az IPC-1L ha egyik fényképezőgép sem kapcsolt be vele mert egyből lemerültnek érzékelték a belső ellenállás miatt... -
590227
aktív tag
válasz
simenon #3391 üzenetére
Érthetetlen,mert sok nagy gyártó biztosítja a vásárlási lehetőséget a dolgozóknak,szinte a teljes termékválasztékból lehet választani.Sokat vásároltam,gyári dolgozói boltokban.Mivel belinkeltem az árakat,igy azokat nem véleményezem.Sokszor a kisker árak,3x többe kerülnek,mint más országokban.Konkrét példákat,csak privátban lehet írni,mert rögtön moderáltatnak a tisztességes(???) kereskedők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest