- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Degeczi #1962 üzenetére
Annyiból felesleges, hogy ez nem egyszerűen szóhasználat kérdése és valóban kár a szóért, mert ez láthatóan primitív kereskedő félrevezető agyszüleménye, akinek fogalma sincs róla, hogy mit árul, fotókat is jól összekeveri, annyi intelligenciája meg nyilván nincs, hogy legalább minimálisan elfogadható műszaki információkat adjon a termékéről.
GYORSTÖLTŐ!!! 2/4 töltésidő, + 4XAA EN.AKKU
Először is, francért kell kiabálni? Még csodálkozom, hogy csak három felkiáltójelet rakott ki.
2/4 töltésidő: értelmezhetetlen fasság.
+ 4XAA EN.AKKU: Primitív. Primitív. Primitív. Primitív. Primitív. Primitív. Primitív.
Néhány betűből kiderül, hogy olyan emberrel állunk szemben, aki könyveket életében nem látott bunkó, jobb esetben csak diszlexiás vagy diszgráfiás. Ilyenektől én nem szívesen vásárolnék, már csak azért sem. Tanuljon meg normálisan magyarul, ha hozzám szól és szeretne eladni nekem valamit...
-
pitman
őstag
válasz
Degeczi #1479 üzenetére
Amennyiben jó minőségű az akku és jó töltővel van töltve az önkisülés nem ilyen drámai mértékű.
Kíváncsiságból folytattam a múltkor leírt "tesztem" folytatását. Sanyo 2700-as akkukban két hónappal a feltöltésük után (eközben egy 430ex vakuban beltérben, indirekt villantással készült velük kb 60 kép, majd egy stablizátoros kompakt géppel beltérben, részben vakuval kb. 140) maradt még 1800mAh a töltő szerint. Véleményem szerint ez azért nem rossz.
A kompakt gép még nem jelezte az akku merülését, teljes töltöttséget mutatott, mindössze a kíváncsiság miatt sütöttem ki az akkukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Glo cigaretta
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Konteó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- PlayStation 5
- Battlefield 7
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest