- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz
pmheros #9797 üzenetére
1. Ki volt írva aláírásban, hogy DÉLIG tart a licit.
2. Hiába írtam ki, hogy LICIT van vagy azt hogy NEM POSTÁZOM a fórumozók többsége ezt figyelmen kívül hagyta.
3. Aki PM-ben tett nekem licitet azt megkértem, hogy tegye ezt hsz-ban is meg. Aki ennyire izgat a téma nézzen utána
4. Egyedül a Ninja hűtő topikja lett idő előtt zárva mert meguntam, hogy senki nem érti, hogy nem postázom el!!! Helyben elvitték. Ez van.Személyes véleményem: itt tényleg nem működik a licites hírdetés, mert nincs hozzá sem megfelelő kezelőfelület sem az emberek nem képesek követni és szabályosan licitálni (
)
Elég nyomott áron mentek el a cuccaim szóval szerintem senki nem járt rosszul. Aki meg lemaradt az vessen magára!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Parfüm topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest