Hirdetés
Aktív témák
-
Roachy
senior tag
válasz
DarkChild #17380 üzenetére
Tudod mit igazad van... Visszavonok mindent és magamnak kérek ezúton egy feketét!
Te maximálisan korrekten jártál el, én vagyok a megbízhatatlan, te nem ferdítesz, a teljes objektív igazságot írod, valójában nem is akartam vásárolni. (szívesen beidézném az egész privátot, de nem fogom, bár nem bánnám ha te megtennéd...). Én ezt a szélmalomharcot részemről lezártam.
-
Roachy
senior tag
válasz
DarkChild #17372 üzenetére
Nem figyelsz eléggé!
Én egyetlen dolgot kifogásolok igazán ami miatt ide írtam, az hogy szó nélkül eladtad másnak!
Ha vasárnap, írsz, hívsz, vagy üzensz még mielőtt odaígéred másnak, de esetleg nem érsz el, nem válaszolok és úgy adod el, akkor egy szavam nem lenne. De nem ez történt.
Mellesleg vasárnap egész nap dolgoztam éjszakáig, azért nem írtam. De meg tudtam volna oldani akkor is, hogy elmenjek megvegyem akár teljes áron, ha tudom hogy van konkurencia... No meg te mondtad, hogy neked az is elég ha előző este kereslek, amikor mennék. Lebeszéltük, hogy vagy a hétfő, vagy a szerda, vagy a péntek biztosan jó neked és nekem is, és behozod a hozzám amúgy közel lévő munkahelyedre.
De a lényeg, ha szólsz hogy van valaki aki vinné teljes áron hétfőn délelőtt, azt mondtam volna, hogy ne add el, én is elviszem, és megoldom a hétfő délelőttöt is akár.
Nem akartam privátból idézgetni, de ezt te írtad:
"(Volt még egy jelentkező 90e-ért, de ő csak két hét múlva vitte volna el, ha Te hamarabb megveszed, akkor írok neki, hogy "sorry, stb" )"
Gondolom ez volt az utalás arra, hogy annak adod oda a monitort, aki hamarabb leteszi érte a teljes árat az asztalodra...
Az összes válaszodból az jött le, hogy a monitor az enyém, igenis nekem ígérted! Az idézett mondatod is sokkal inkább ezt sugallja.
Ugyanezt velem szemben miért nem tudtad megtenni, hamár itt tartunk?
Konkrétan rákérdeztél, hogy akkor tuti kell e nekem a meghirdetett áron, ha minden rendben van, konkrétan válaszoltam hogy igen. (idézzem ezt is?) Mi ez ha nem biztos megegyezés?
Elhiszem, hogy becsületes kereskedő vagy amúgy, és minden terméked rendben van, de ez most akkor sem volt korrekt húzás, akármit is mondasz. Úgy adtad el a monitort másnak, hogy előtte velem megegyeztél, és mégsem szóltál hogy más terveid vannak.
Egyszer már beismerted a hibádat, akkor most minek mentegetőzni? -
FefeeX
veterán
válasz
DarkChild #17372 üzenetére
Ezzel így szerintem már egész más a leányzó fekvése. Ezért nem hogy fekete pont nem jár, de ráadásul, ha ez így igaz, az eltolás a legtöbb embernél azt jelenti, hogy vagy megveszi a hétvégén teljes áron, vagy nem. (ugye ha talál mást, jó ürügy lemondani, hogy sorry, én csak az olcsóbb áron vettem volna tutira)
Mi ebből a tanulság? Akinek valami tutira kell, az lefoglalja. Nem úgy, hogy lehet elviszem teljes áron egy hét múlva, hanem úgy hogy tuti. Mert ebben az esetben nem hogy megkárosítás nem történt, én sem raktam volna félre semmit ilyen félinfók alapján, főleg, hogy megbeszélt hívás sem jött be (szavahihetőség innentől ugye erősen csökken)
Én ezt vontam le ebből. -
Roachy
senior tag
válasz
DarkChild #17364 üzenetére
Bocsánat kérés természetesen rendben van és elfogadom, de a lényegen nem változtat. És amit írtál sem indokolja, hogy szó nélkül adtad el másnak. Ha szólsz, hogy ez van, megvettem volna ma. Azt is tudtad, hogy nekem akár a hétvége is jó lett volna, még te mondtad, hogy neked nem alkalmas. Dicséretes, hogy legalább belátod a hibát, a legtöbben szarnak rá.
Egyébként időközben kiderült a másik sajna nem is túl ideális választás a számomra. Ilyen szempontból öröm az ürömben hogy lemondtam.
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest