- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Tacsika
aktív tag
válasz
orkester #11883 üzenetére
Üdvözlettel!
Az ominózus hírdetésem: [link] Amit itt nem látni az a privi, amiben "Gomez úrr" cserét ajánlott, ám én röviden és egyértelműen válaszoltam hogy nem kívánok cserélni.. (Egyéb részleteket a priviből -elveim miatt- nem szeretnék közölni). Itt már be kellett volna fejeződni a párbeszédünknek, de ő csak erőszakoskodott, amire azért válaszoltam hogy; keddre ígérték 7k (miután érdeklődött az ára iránt). Ok talán hozzá kellett volna tennem hogy jönnek érte.
De ez akkor sem nem jogosíthatja fel bunkó hangvételre. Egyszerűen nem szoktam hozzá itt a PH-án. Régebben ez nem volt szokás.
A hozzászólásokról annyit: 1 embernek ígértem a kütyüt, akivel rendben le is zajlott az üzlet, kéretik megkérdezni!Igy kérem minősíteni a "bebolondít több embert", "kétszínűség" etc. megjegyzéseket.
Tehát még egyszer: A valódi vevőn kívül nem ígértem senkinek semmit! -
WRCpowaa
csendes tag
válasz
orkester #11883 üzenetére
Igen, volt egy ilyen készülékem, az édesapám használta 1 évig!
Nálunk semmilyen probléma nem volt a készülékkel, és ilyen állapotban vette át a vevő is, kipróbálta, megfelelt, a készülékre (mivel használt készülékről van szó és magánszemély vagyok) semmilyen garanciát nem vállaltam! Erről nem született megállapodás sem!
A telefonom mindig be van kapcsolva mivel magán célú, kivéve amikor dolgozom, mert ott nem használhatom. Még soha nem adtam el rossz terméket senkinek, ez látható a régi és új értékeléseimen is, és ez továbbra is így fog maradni, ami egy becsületes állampolgártól elvárható! -
Foglalt név
addikt
válasz
orkester #10353 üzenetére
Ok:
#10195; #10196; #10199; #10202; #10204; #10207; #10210; #10218; #10229; #10235; #10252; #10253; #10255; #10269;
#10275; #10279; #10281; #10285; #10287; #10295; #10297; #10320;
#10325, #10330; #10332; #10335; #10352#10265 mivel feketét törölni nem tudunk, így sajnos a pont marad. Igyekszünk javítani a rendszeren, hogy senki ne kapjon tudta nélkül értékelést.
-
laca999
csendes tag
válasz
orkester #10036 üzenetére
Azért csak megpróbálom. Szerintem ő is azért kért 19-et, de remélem ráfázik
) Azért sokszor 19 ezer csak szép summa....
Nem akarok előre jósolni, de szerintem foglalkozni fognak az "üggyel". Valahogy a jogérzékemet bántaná, ha 20 alatt szabadna lopni, csalni.....Ha jól tévedek 20 felett bűncselekmény, 20 alatt szabálysértés. És tekintve, hogy nem én vagyok az egyedüli károsult, remélem hogy foglalkoznak vele
-
laca999
csendes tag
válasz
orkester #10034 üzenetére
Köszi!
A történet nagyon egyszerű. Telefonon felhívott (rejtett számon), hogy nem jelentkezett a vevője, eladó a kártya. Másnap utaltam. Azóta se bú, se bá. Nem jelentkezik be ezzel a névvel. Más néven már futott itt, valószínűleg őket más néven veri át. Privátban jelentkezett egy srác, hogy neki is eladta ugyanazt a kártyát. Ő is utalt. 19 pénzről van szó. A héten rendőrség és majd meglátjuk.
Ha lehetséges és nem tiltja a szabályzat, akkor számlaszámot beírok, hátha valaki még utalt erre a számlára.Egyébként a "sok" pénz mit takar? Szerintem a csaló, szélhámos már 1 ft-tól is az. Utána már lehet további jelzőket tenni elé, az összeg nagyságától függően
Üdv:
Laca -
djyuri
őstag
válasz
orkester #10031 üzenetére
SZia
Ma kaptam egy ilyet csabinkától
már sokadjára kaptam,de én nagyon hiszékeny vagyok.
üdv...jelzek,ha változás áll be
-
foxyr
tag
válasz
orkester #9590 üzenetére
Elejétől fogva motoszkált bennem pár dolog.
Kedd reggel 10 előtt írt egy üzit, hogy elutalta a pénzt. 20 perccel később jött a következő üzi, hogy mielőtt elutalta a pénzt megnézte a notiját, s látta, hogy nem ugyanolyan a memória...az övé 1.8V-on megy, az enyem meg 1.6-on...blabla. Küldtem neki leírást, hablatyolt, hogy bocsi...küldi akkor a pénzt. Ez volt mind kedden. Ja és hogy várja a csomagot. Csütörtökön semmi, akkor elmagyarázta, hogy elment a pénz, de a bankban milyen probléma volt...stb. Szóval a süketelés ment ezerrel. Még szerencse, hogy csak akkor küldök cuccot, amikor a számlámon van a pénz. Csak közben 2 másik srácot mondtam le, mert azért reméltem, hogy igazat mond, s tényleg elutalta a pénzt. Tegnap sem jött meg, küldött 4privit, hogy sajnálja, nem tudja miért nem jött meg a pénz.
1. ha nem kellett neki, akkor mondja meg, ne süketeljen
2. ha át akart vágni, akkor ahhoz korábban kellett volna felkelnie. -
Speed®
titán
válasz
orkester #9448 üzenetére
Ha megjön a csomag, akkor is ragaszkodok a feketéhez. Késedelmes teljesítés és a tájékoztatás teljes hiánya miatt bőven kijár. Amíg el nem utaltam a lét, tudott válaszolni rendszeresen, azóta le vagyok ejtve.
És igen, anyagi kár is ért, nem kaptam pénzt míg ki nem építettem a vállalt hálózatot, ehhez az antennák hiányában komolyabb WiFi karikat kellett vennem, amikre a pénzt áron alul eladott vasból hoztam össze. Ha számszerűsítenem kéne, 3e körül húzott meg c7p.bubu eme örvendetes manővere
A feladás időpontjának utánanéz hétfőn egy postai ismerős, majd kiderül..
-
VinoRosso
veterán
válasz
orkester #7289 üzenetére
én nem tom fogom magam aztán bemegyek a panszirodára, kb itt van 2 percre a rendőrség, aztán majd ott elmondják. Amikor ellopták a biciklimet akkor voltam utoljára ott, felvesznek egy jegyzőkönyvet, hogy pontosan mi volt meg hogyan, aztán megindítják a nyomozást és értesítenek.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest