- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
válasz
Mr.Skynet #9943 üzenetére
Nem mondtam, hogy csináljátok utánam, nekem volt már hasonló problémám, és megoldottam. El akart minket gázolni egy részeg hülyegyerek, mikor bementünk az őrsre, azt mondták baráti hangon, hogy kimehetnek helyszínelni, de úgysem találnak semmit, és feleslegesen pazaroljuk az idejüket. Na nekem azóta undorom van a fakabátoktól. Megkerestük a srácot, kocsija kint parkolt, kicsit átalakítottuk. Aztán mehetett ő is az őrsre, valószínű hasonló választ kapott, mert még itt ülök a szobámban a gép előtt. Csak arra akartam utalni ezzel, hogy jobb ha nem hagyjátok magatokat, mert az ország posványa pontosan az "elegem van, mostmár leszarom" emberekből él jól.
-
orkester
őstag
-
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest