- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
Joces
senior tag
válasz
greatchaos #1463 üzenetére
Most beszéltünk telefonon, félreértés történt, nem kicsit...
Természetes, ha valamivel valami nem ok, vagy a vevőnek nem tetszik, akkor azt kicseréltem...
Csak félreértettem a privijét, meg ő is az enyémet. -
válasz
greatchaos #1458 üzenetére
Ezaz h nem elérhetetlen... Még az msn címe is megvan. Azt állítja, h biztos egy 3. ember van a dologban... de ez nem túl hihető ebben a helyzetben. Az biztos h a végére járok... csak simán hívjam fel a postát és a nevére, címére hivatkozva kérdezzem meg, h átvette-e a pénzt a levélért?
-
fuzik
aktív tag
válasz
greatchaos #1456 üzenetére
Lassanként feliratok nektek egy fekete pontot rang rasszizmus miatt
!
Az a felirat ott a nevünk alatt semmi mást nem jelent, mint a ph! -n töltött időt, és a hozzászólások számát. Ettől még lehet moslék az ember az avatar mögött - illetve attól, hogy újonc, még lehet nagyon korrekt is.
Szóval kérlek benneteket ne fűtsétek már egymást ezzel a tag/újonc/... témával. Egyértelmű, hogy a friss emberekkel óvatosan kell bánni - láttuk ugye a rossz példákat. De azt is láthattuk, hogy vélhetőleg van jópár altatott reg itt a ph! -n, ami csak a megfelelő pillanatra vár. Szóval talán nem kéne kasztokra bontani a társaságot egy cimke miatt... legyen észnél mindenki, aki üzletel - ugyanis saját feleősségre történik a dolog.
greatchaos, tisztelem, és becsülöm azt, amit a ph! -n csinálsz. De gondolj már bele, hogy mit írtál ide le..... ha nem menne, segítek.... azt írtad ide, hogy aki nem egyen- vagy magasabb fokozattal rendelkező tag mint Te, az bek@phatja, mert nem tekinted veled egyenrangú partnernek - és a feltételeket is Te diktálod mindenképpen. Ha úgy gondolod, hogy ez így jó, az a Te magánügyed - de ezt megosztani nyilvánosan.... -
válasz
greatchaos #1456 üzenetére
De még ha át is veszi... Attól én még itt vagyok a sz*r procikkal.
-
Speed®
titán
válasz
greatchaos #1429 üzenetére
Ezt túlságosan megfogalmaztam...beszéltem vele, ha a tőlem járó pénzt erre fordítaná, más szívna emiatt. Valahol megértem, bár tény, én ezt nem csinálnám.
Hanyagoljuk a témát szvsz, tiszta szégyen, ahogy kinéz már a topik -
^Boss
őstag
válasz
greatchaos #1395 üzenetére
hat igen ez igy megy, 1 gigat a 2 g-s kitbol kulon eladok, hogy ha gariztatni kell kulfoldon, meg veletlen sem tudjam megoldani
arrol hogy a dual channelt, es a vista emberi gyorsasagat elbukom, szot sem szolok.
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #1073 üzenetére
Tényleg igazad van
3 személyes biznicünk volt,a hálókarisat elfelejtettem
Viszont az am2-s lappal kapcsolatban, volt személyes is, A terminyátorban vetted át, nem emléxel?
Nem integrált vga-s lap volt, asus m2n volt a típusa.
szerk: #1074 Elydan : mázlistaBennem is volt valami hülye rossz előérzet, csakhát őstag, több hsz--e volt jóval mint nekem, rá is kerestem, hogy esetleg volt-e valami gond vvele, de csak valami régi ügyet dobott ki a kereső, amiben úgy tűnt vétlen, szóval most melléfogtam
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
greatchaos #1066 üzenetére
Pénzt átutalással/KPbefizuval, postai utánvét formában v. pink csekken.
djtoomi ott szúrta el, hogy amikor először visszajött a cucc (állítása szerint), megint feladta...nomeg azzal, hogy 3x is..ráadásul nyom/ajánló nélkül. -
-Nemtom-
őstag
válasz
greatchaos #694 üzenetére
valamilyen szinten belőled hiányzik a bizalom
ez így van, de ha csak ha ezt a topicot is nézzük, már akkor is érthető szerintem.
még mindig jobb bizalmatlannak lenni, mint a munkával megkeresett pénzem odaadni egy csalónak, ai semmit nem tesz érte. eddig egyszer tudtak lehúzni 4k huffal, az elég is volt tanulópénznek... -
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #366 üzenetére
bár a másik félnek is nyitott a kapu...
A nickkel vannak hibák, a privi meg szabálysért.
a link teccik (=kifogásolt apró)
ya, ötleteket várok sorstársaktól: [link] -
siskin
tag
válasz
greatchaos #282 üzenetére
4 külön gamma eredeti Half-Life volt!Írott lemezekért nem fájna a szívem,ott esetleg a 4 lemez áráról lenne szó,(500Ft)kit érdekelne ugye,(meg hát csak az eredeti az igazi!)de a kis ''tetyv'' tudta hogy mi lenne jó neki...Pár átcseszett társammal beszélgetve kellett rájönni,hogy valszeg figyeli a távolságot is,tőlem 170Km-re lakik.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Árat emel a Spotify
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háború Izraelben
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest