Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
nem, nekem sincs benne
-
feka007
veterán
Ha érdekel vkit: [link]
-
Gismo
addikt
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
csak figyelj a lipo-ra, nagyon érzékeny. nem olyan mint az igénytelen nimh meg nicd akksik...elég egy rossz húzás és vége...viszont ha foglalkozol vele meghálálja

-
soulreaper
tag
van egy eladó keveset hasznalt(kb. 2tárnyi BB ment ki, utána váltottam sniperra, azóta a fiókba van a tuning) guarder v3as m120 FTK: fogaskerekek, hengerfej, komplett dugattyú, csapágyas rugóvezető, m120as rugó
érd.: PM -
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
nem kell levagni a csovet, a 105os AK-nak ilyen hosszu a csove

-
hejesírásó
senior tag
az egész elülső részt cseréled vagy levágod a csövet, marod a cső fölötti gázblokkot vagy mifenét és összebarkácsolod?
azt tudtátok h az ilyen v.támaszoknál a vastag gumis a civil verzió a vékony (alsó kép) a katonai?
ostya tárra vevő vagyok ha nem akarod megtartani és esetleg mid-cap...

megrendeltem az első li-po aksimat meg egy peq 15 öt az ak-ra...csakazért is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem érdekel h senkinek se tetszik, nekem fog! -
soulreaper
tag
úúúú....holnap este/éjjel kicsit ittasan de egy CA SL8at fogok próbálgatni

illetve akinek kell 0,40es vagy 0,43as Madbull BB az dobjon egy PM-et

-
Mcray
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
-
sowi
őstag
kulonosen a magyarorszagon nem forgalmazott szoveg tetszik, egy idoben dunat lehetett rekeszteni ezzel a pisztollyal
-
feka007
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
"Doboza ( igaz rossz állapotban, mert a próbalövéseket azon végeztem )"
Gondolom a pisztoly is hasonlóan megkímélt, karbantartott, ha már ennyi esze van vkinek, hogy a fegyver dobozán teszteli..
Amúgy oda van írva, hogy az ár alkuképes, lehet hogy 5 ezerért is odadja, csak próbálkozik, hátha van vmi hülye aki elviszi ennyiért..
-
hejesírásó
senior tag
-
sowi
őstag
na a gp es ca puskak eleg gyorsan elmentek, viszont maradt egy 553as eotech replikam, ugyanaz mint a keletifrontos, 17e huf, zsir uj, nem volt hasznalva
-
sowi
őstag
itt erdekelhet par embert: CA PROline m15a2 30e huf es G&P m16a4 35e huf, csak most csak neked.
-
sowi
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
mivel egyaltalan nem jatszol vele, lenyegtelen

vasarnap akinek van kedve, izbegen jatszunk ismet egy mikulasos krampuszos temat...lehet jonni
-
soulreaper
tag
dilemma hogy a vsr ágyazása
1. maradjon
2. A5
3. Smoke
-
hejesírásó
senior tag
gyerekek, arra nem gondoltok h az amiket mondtok tökéletesen meg lehet magyarázni annyival h ugyan az a nagykerjük odakint?

ezért lehet olyan h ugyan azt találod a két helyen, ettől függetlenül ha vhol késik szállítmány stb akkor mégis lehet eltérés a két bolt készlete között.

-
soulreaper
tag
Igazából tökmind1 hogy melyik mit/ki cuccát árulja, mert mind a két bolt hülyére keresi magát
-
Mcray
senior tag
válasz
DreaD88
üzenetére
Most tekintsünk el attól hogy ki mit hallott.
Bent voltam Nowarban amikor kirakták az új szállítmányt. 2 napra rá mentem vásárolni amiket kinéztem és ki voltak fosztva teljesen. Mi gondolsz hol leltem ugyanarra a szállítmányra? Hát ott ahol Macilaci mondja.
Ennyit a tündérekről. Amúgy meg pont nekünk jó ha valahol van készlet és nem érdekel senkit, hogy honnan van csak legyen készlet, nem
?Szerk: Keleti most kapott egy rohadt nagy szállítmányt míg nowarban nincs aktivitás, ergó a mostani tényleg nem hiszem hogy onnan származik.
-
DreaD88
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
1. bekezdésed érdekes, honnan vetted ezt?
Ismerem a keletifrontos fószereket, játékszezon alatt kb. hetente beszélünk, mert tőlük hozzuk a bérfegyvereket a XVII. kerből és mondta, hogy egy nagy szállítmány (csupa fegyver) áll vhol külföldön, mert vmit elb@sztak a papírokkal.
Szal nem tudom melyik illuminált tündérke mondta ezt neked a helyi kocsmában, de az jó nagy baromság volt, te meg még nagyobb, hogy elhitted -.- -
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
m4-esekbe nem joez?

-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
aks74u, a v2-es GB kabelelvezetese meg egy ujabb mernoki csoda...azt, hogy a motor pinion headje alatt vezetik el a kabelt egyszeruen csodas, a nalam levon mar el is nyirta a kabel szigeteleset szepen

-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
az AK-ba es a Tavorba fel ora volt a FEt beepites, ebbe tegnap este ota vakarozom...
-
sowi
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
letojom, hogy nem usmc kompatibilis, nem fogok beallni a birkak koze
amugy is az usmc fegyverektol a hatamon felall a szor, tegnap annyit szoptam a csodalatos G&P m16-ossal FET ugyben, hogy a budos eletben nem nyulok tobbet M-szerias fegyverhez az is biztos...egy kokany fos a vezetekezes es a v2-es GB is ugy ahogy van -
soulreaper
tag
válasz
sptkyle
üzenetére
sptkyle: Én is a kalandorok boltjára gondoltam, és jól látod, nem él a honlap :-) de ha gondolod akkor PM-be dobok egy telszámot, rákérdezel, aztán lehet csak pár hét múlva tud neked hozni 10-12db-ot, de lehet ad akkora tételre v.mekkora kedvezményt...megkell kérdezni

macilaci78: Ott a pont, max a nyakán marad...sőt
de az még mindig tény hogy nem az a hülye aki drágán ad egy olcsó cuccot hanem aki megveszi 
DreaD88: Azt szeretném leszögezni, hogy nem b#sztatásból mondom, vagy ilyesmi, abszolúte te dolgot mennyiért adod, de azt légyszi ne keverd bele hogy a nowar és az egyéb boltok milyen köcsögnagy árrést dobnak a cuccokra mert az katasztrófa...
De szerintem te v.mit nagyon elszámoltál
228$ a fegyó * 180 = 41040HuF(de ha 200al számolom a dollárt akkor sincs több 45nél) és erre jött volna a vámáfa+posta vámáfa az olyan 12 000 az 53 és arra jön a posta :-) szal az 55+15 az kicsit túlzás 
Én csak aztmondom, hogy 120ért ipari acélból készült komplett tuningos VSR-t lehet kapni, ami jelenleg a legjobb sniperSowi: A dán minta nem USMC kompatibilis

-
sptkyle
senior tag
válasz
Kornel213
üzenetére
Kornel213: Köszönöm, az sajna nem jo. Kb 10-12 szett kellene, tehán mindenképp új ruházatban gondolkozunk.(de 8k körül már jo lenne ha lenne
)soulreaper: Köszi neked is, jöhet a link. Bár amit eddig találtunk legolcsóbb helyet, ott 4500/5000 az ACU szett. MARPAT sajna nincs.Csak nézelődöm, hogy lehet-e ez alá menni.
sowi: Ééés neked is köszi. Megyek körbenézek ott is.Eddig a 2 befutó a Marpat Woodland, és az ACU Woodland. (valamint kérdéses még az ACU Urban) De felterjesztem a dán mintát is a javaslatok közé.

szerk.: hmmm.. rosszul látom, vagy a kalandorok boltjának tényleg nem él a honlapja?! -
macilaci78
nagyúr
válasz
DreaD88
üzenetére
A Keleti Front a Nowarból veszi a cuccot nagyker áron és adja tovább. A fegyvereket szinte kivétel nélkül, az IntruderShop és Redwolfos motyókat szintén.
Az meg hogy egy adott eladó mennyiért hirdeti a portékáját, senkit nem érdekel. Az a mérvadó, mennyiért viszik el. Hirdesse csak annyiért, amennyiért a nyakán marad...
-
sowi
őstag
kalandorok boltja, bekasmegyeren, van marpat es acu mintas is, kb 10e parszazbol jon ossze az also-felso, minosegre egesz jo sztem, 2 csapattarsam is ilyenben jatszik joideje es meg vannak elegedve (amugy en inkabb a dan mintat ajanlanam, ugyanitt ugyanennyiert)
-
DreaD88
tag
válasz
soulreaper
üzenetére
A scope nélküli jött volna ki 52e-be, ez 55-be + 15e (áfa és vám)
De ha meg megnézel bármit, amit kintről behoznak, azt nem a kinti árakon adják el itthon, hanem 2x-3x-os áron (lásd nowar és airsoftgun), vagy 2x-es áron mint keletifront és airsoftdepo. -
hejesírásó
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
vésd be kérjük a címet, nevet.
milyen vastagságúak, minőségűek ennyiért?
-
Kornel213
tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Az lehet engem is érdekelne mert egy Marpat egyenruhát szeretnék majd venni!
-
Kornel213
tag
válasz
DreaD88
üzenetére
Igen ezzel szerintem senki sem vitatkozik hogy miért annyi a Baretted

hejesírásó: Ezen ne idegesítsd fel magad nézz softairen vagy máshol kb fele annyiért azt kész!sptkyle : Mostanában volt softairen egy pár ACU zubbony+nadrág eladó kb 2-3 darab az áruk 7-8000ft körül volt és keveset használtak!
-
DreaD88
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Remélem azért az M99 irányárával nem így vagytok xD
Azért ennyi, mert nem lehet kapni és az ilyen általában drága, nyílván ha újra gyártanak belőle és lesz raktáron, akkor kb fele ennyi lesz az ára
Csak mivel hogy fél évre leálltak a gyártással és most egy fosos springes fém kp-t sem lehet kapni így egy jó ideig, marad...
-
sptkyle
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Naa nyugii.
Értjük. Ne foglalkozz velük. Nevess egyet, és hagyd a francba.Még kérdés. Tipp, hogy hol lehet olcsó egyenruhát venni. Nadrág+zubbony. (nem, nem a piacos bdu másolatra gondolok) ACU vagy Marpat minta kellene. Találtam már 1-2 helyet, de gondoltam hátha valamit kihagytam.

-
hejesírásó
senior tag
de....az ilyen....grrrrrr.....harap....inkább hagyjuk, úgy is érzi mindenki amit mondani akarok.
NEM ÉRDEKEL SENKIT H ÁRON FÜLÖL VETTED!
ezt miért nem fogja fel ez sok idióta nyomorék? érti ezt vmelyikőtök?
-
Kornel213
tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Hát igen nem akar rajta bukni érthető, ugyanúgy mint az aki árulja azt a glockot is! Szerintem nincs semmi érdekes benne ahogy válaszolta a kolléga, megvette X összegért és valamennyivel olcsóbbért szeretné eladni! Teljesen érthető csak az már más kérdés hogy máshol olcsóbban is meglehet kapni....
-
sptkyle
senior tag
válasz
Kornel213
üzenetére
Na ezaz. Ezt láttam én is. A kolega árulja ugyanezt itt a PH-n is. Meg egy Mich2000+strike system commander fejvédelmet. Ami ugyan tényleg marha jol néz ki, de ha újonnan összeválogatod ezt a két dolgot, akkor olcsóbban meg lehet venni, mint amennyiért árulja. Ezt azért felvetettem neki is pm-ben, mert nekem nagyon megtetszett, csak az ára nem. A válasz az volt, hogy azért ennyi, mert a sisakot Szolnokon vette X pénzért, a maszkot meg nem is tudom hol Y pénzért, és nem akar rajta bukni. Érdekes elképzelés a használt termékek adásvételéről.
-
Kornel213
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Igaz!
Softairen a normál AEG hirdetéseknél árul valaki egy M4-CQB-t idézek is: "a másik viszont fúrógép cellákból összeállított 10v-os 4800Mah NIMH-aksi.
Miért fúrógép?-mert ez amellett hogy félelmetes tűzgyorsaságot biztosít a fegyvernek, elszalad 10-12ezer bb-ig, de az utóbbi 4-5mecs alatt ebben az évben, nem merült le"
Durva mi? 
Itt a link, kicsit lejebb kell menni : [link]szerk: DreaD88 megelőztél

-
DreaD88
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Van fent softairen egy hirdetés (vmilyen CA M4 aszem 130e v 150e ért) ott írja az eladó, hogy átalakított fúrógép akku is van hozzá. Szal valahogy tuti megoldható.
-
sptkyle
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Softair-en láttam már ilyen megoldást, szóval biztos hogy megoldható... személy szerint én nem bíznék benne.

-
hejesírásó
senior tag
az igaz h furóaksit át lehet alakítani és bele lehet rakni ügyesen airsoft eszközökbe és bjrja mint a barom, több játékot is?
-
hejesírásó
senior tag
A kingdoms vége is jó! ha már ilyen zajt szeretnél.
OFF: egyszer anno mikor kijött a sima MOHAA vagy talán COD akkor a partraszállásos résznél ledőltem aludni, miközben épp a vízben voltam és ment a csatajelenete. elaludtam.
Ágyúdörgés, halálsikolyok, géppuskák, süvjtő golyó hangok, a víz ahogy fröcsköl és felcsapódik a lövedékektől, robbanásoktól. emberek ordibálnak egymással.SOHA azóta sem aludtam olyan jól és olyan pihentetően mint ott akkor. nagyon furcsa élmény volt. meg is riadtam h nem vagyok 100-as. ez rég volt.
sptkyle: há de most nem? kit érdekel h jóval a piaci ár felett vette?
letojom. legfeljebb rajtamarad, de senki se akar a palimadara lenni. ha mákom van 13 ból kijön újonnan. ha meg nem 17 ért. ehhez képest, Ő hűű de nagy engedménnyel adja 15 ért. nevetséges.
nem az üzletét rontom, én meg akarom venni, de NORMÁLIS áron. -
Mcray
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Én játszottam ezzel. Kell egy rövid 10 centis tompi vagy ha 20 centis akkor az a lényeg hogy kb 10 centire lógjon bele a belső cső a tompiba és a maradék 10 centi tölcsér alakban legyen kitöltve kemény múanyaggal pl 0.5-ös Coke flakon legyen beleműtve úgy hogy a tölcsér kifelé álljon az ellen felé. Na az hangosít rendesen. Minél bénábban rögzíted annál több rezonancia és annál zörgősebb, ropogósabb hang

-
sptkyle
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Láttam. Szegény srácnak jol tele is irkáltad a hirdetését az uj fegyverek áraival. Most akkor hogy fogja 15-ért eladni?

-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
glock az mindig van

-
hejesírásó
senior tag
van most apróban eladó glock meg beta, csak gondoltam szólok hátha vkinek kell.
-
sptkyle
senior tag
válasz
DreaD88
üzenetére
Viszonyítás kérdése, hogy mihez képest drága.

Az itthoni árakhoz képest még mindíg olcsóbb. (legalábbis amiket én nézegettem), és nem is kicsit.(persze mégjobb, ha nem egyedül kell rendelned.)
Meg persze fontos szempont lehet mondjuk egy hong kongi rendeléssel szemben, hogy nincs macera, és nem kell várni több hetet a cuccodra. De persze ez csak magánvélemény. -
DreaD88
tag
hejesírásó: ahhhaaaa

Kínai szitura visszatérve... tud valaki valamilyen infót? gyártás mikor indul be, mikor lesz újra ez meg az, stb?
Én a crw-sektől azt hallottam, hogy február körül áll helyre. -
DreaD88
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Jól van akkor, bár azt hittem, már rég ráraktad a sisakra

jut eszembe huzat nélkül használtad, vagy mi volt eddig rajta, hogy kellett? -
DreaD88
tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Good luck a medvedisznóemberölőhöz

gondolom sniperként használod?
feka007: ne mondj f@szságokat, pont ideális a hop up és a bb röppályája is.
vízszintesen száll a bb középtávnál egy kicsit felemelkedik mielőtt depresszív pályára kerülne. Senki se várjon el halál egyenes pályát egyik fegyvertől sem amíg nem találják ki azt, hogy nem gömb alakú golyókkal lövöldözünk AS-ben, hanem kúp alakú lőszerrel és huzagolt belső csővel... akkor lesz majd móka
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
gyanitom, hogy igen, de ezt majd az elado megmondja, egyebkent nagyon jo kis mordaly

-
hejesírásó
senior tag
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
personal defense weapon, van rajta egy valltamasz az mp5k-hoz kepest
-
Dare2Live
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
mp5 galaxy érdekel? priviben ha lehet
-
sptkyle
senior tag
válasz
feka007
üzenetére
A hátsó irányzékra gondolsz? A két lyuk különböző átmérőjű. (legalábbis kellene hogy legyen.) Sőt van egy közép állás is, amikor mind a 2 lyukon átnézel + az első irányzékon. Konkrétan hogy mire jo? Hmm... Pontosság növelése? Nem tudom. Én sem jöttem rá.
Én is kérdeznék. JG fegyverem van, gyári JG belső benne minden. Standard ver.3-as gb.
Biztos hogy cserélve lesz néhány dolog( belső cső, hopup gumi)
A kérdés, hogy véleményetek szerint mekkora az a legnagyobb feszültségű akku, amit a gb és a motor is kibír gond nélkül? (tűzgyorsaságot szeretném növelni)
Illetve hogy a motoros tárak adagolás szinkronizációja az hogy működik? (mert ugye hiába mozog a dugattyű 2x olyan gyorsan, hogy ha a tár ugyan olyan sebességgel adagol
) -
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
ja, van 6 m4 varians meg 3 fal, sehol egy darab galil, ak...
-
hejesírásó
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
KA cuccokat végiggörgettem, jó a választék.
-
feka007
veterán
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Kb pont vízszintesen lövi, szval nem csavarja fel, de megfogja, mert 0 hopuppal ugye eléggé íves röppáját kéne leírnia 2-3 mp-es repülési idővel. Majd tavasszal úgyis átnézetem.
Amúgy azt tudja vki, hogy mi a különbség a célzóka két fokozata között G36-on? Mert a lyuk az ugyanakkora mind2n, csak a vastagságban térnek el, de nem vágom hogy annak mi a haszna.
-
sowi
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
ahhoz kepest, hogy a legnagyobb lengyel airsoft boltnak mondjak magukat negyedannyi cucc sincs mint a gunfire-ben
-
soulreaper
tag
nemtom milyen, még csak most kezdtem nézegetni, de mivel legyel így nincs áfa
-
soulreaper
tag
válasz
feka007
üzenetére
mibe kell? TM VSR-10 580-590fps
0,40 vagy 0,43as madbull BB-vel olyan 60-70méteren halál pontos
de az tény hogy "hamar" lepottyanak a BB-k" egy +20-30méter célzott lőtáv fix találattal...háát..jobban esne a kicsi szivemnek
majd ha felemelik a "limitet" 800fps-re akkor csinálok olyat ami 120m-re is elvisz és mint a videóban 3ból 2x talál

-
hejesírásó
senior tag
vkinek nem kell üdülési csekk airsoft cuccokért?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Xbox Series X|S
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
meg acog is
M4 tus lesz? És legalább CTR? 

Egy ugyanilyenem volt, ami betegeskedett.