Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Srácok segítsetek!
Próbáltam utánajárni a dolognak de mindenhol csak vitáznak a témán. 1-et már tudok: A 11,1-es 25C-s lipó kinyírja a CA Ver3-mast 120-as rugóval...
Nekem egy CA és egy Cyma Ver3-mas van 120-as konfiggal, és helyhiány miatt csak egy extrarövid lipó stick fér el a tokfedél alatt. 11,1-esben láttam([link] )már ilyet de 7,4-esben nem, és ilyet keresnék a lehető legjobb áron. Most jött meg a csoda mindent töltő töltőm B6 vagy BH6 (vagy mi
) de a leírásában csak az van hogy MIT NE csinálj vele, az hogy hogyan kell tölteni vele az NEM...
Olyan funkció hogy rádugod és "fire and forget" elvileg van benne,de a leírásban nem találom. HELP!Mi az hogy 12C vagy 25C a lipóknál? Nekem olyan kell ami hozza a 8,4-es NI-MH alacsony tűzgyorsaságát (Az AK nem AK ha olyan gyors mint a villanyfúró), de bírja a hideget és negyed akkora (méretre és súlyra) mint a 4000-es fél kilós téglám. Nincs mosfetem sem tehát atom erőmű sem kell, ami elégeti a tűzkapcsolómat.
Tudom hogy már szinte mind lipóztok ezért bízom bennetek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de a leírásában csak az van hogy MIT NE csinálj vele, az hogy hogyan kell tölteni vele az NEM...
Olyan funkció hogy rádugod és "fire and forget" elvileg van benne,de a leírásban nem találom. HELP!