Hirdetés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Gödöllőtől lakok 25km-re de Pestre járok dolgozni minden nap, szóval nem gond a Pesti cím. Gondolom nehéz volt ráakadnod egy jó mellényre? Vagy alapból csak olyanokat néztél ami 3-4XL-es méretű?
A dolgok nagy részét én is a mellényen vagy az övön szeretném tartani, hátizsákokat még egyelőre nem nézegetem.#32072 emre
Köszönöm nézelődök ott is.#32073 N€T0X|N
Rosszul emlékeztem bocsi.
Övet 100% hogy fogok venni, mert pl a tárdobálót arra raknám fel, esetleg majd a pisztolytartót, plusz kis biszbaszokat.
Van egy Umarex HDR68 fegyóm amihez van HPA szett. Amikor itthon lövöldözgetek vele akkor nagyon jól jönne a 0.8l-es palackhoz egy tartó. Most hogy lesz majd övem arra fogok venni egy tartót amibe a palackot bele tudom csúsztatni. Tudsz esetleg linket adni a HPA palack tartóhoz?#32080 petymeg
Nem tudom hosszú távon mennyire jön be az egypontos szíj, de egyelőre nincs vele bajom. Bár nyilván pár óra használat után lehet meg fog változni a véleményem.
Nagyon jól néz ki mind a kettő öv, 100% hogy fogok egyet venni. Mert pl a tárdobálót arra fogom felrakni.
Nézegettem a chest riget láttam egyből hogy az Emersongear Chest Rig Gen IV verzió, viszont mondom a képeken hátul nincs semmi csak a szíjak, viszont a tiéden meg van. Aztán akkor olvastam hogy a camel bag rajta van. Azt látom a hátsó részen? Esetleg egy linket tudsz adni hogy melyiket használod, illetve a hasi tasiról?
Amúgy én is így tervezem hogy a 4 tartóba belemegy 4 tár, plusz szemből a jobb szélső nagyobb zsebbe 2 tár ahogy nálad is van.
Egyre jobban tetszik ez a Gen IV-es Chest Rig. Igazából az összes zseb olyan amit simán fel tudok tölteni, nem maradna üresen semmi.
Kár hogy itthon nem forgalmazza senki. Airsoftpro-t néztem de ez a típus nincs náluk sem.Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget.
A fegyvert pikk pakk el tudtam dönteni, plusz mindent amit idáig vettem, viszont a mellény talán a kényelem és parktikusság miatt kritikusabb dolog.
Ha Chest Rig mellett döntök akkor az Emerson Gen IV.
Ha mellény mellett döntök akkor Lightweight Jump Plate Carrier - 3-as tártartó - tárdobáló plusz még legalább 3-4 kis zseb kellene a kisebb dolgoknak.
Alszok még rá egy kettőt hogy mi legyen, nem akarom elsietni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Övet 100% hogy fogok venni, mert pl a tárdobálót arra raknám fel, esetleg majd a pisztolytartót, plusz kis biszbaszokat.
A fegyvert pikk pakk el tudtam dönteni, plusz mindent amit idáig vettem, viszont a mellény talán a kényelem és parktikusság miatt kritikusabb dolog.