Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• petymeg

addikt

válasz jozsi252 #32052 üzenetére

Személy szerint a chest riget preferálom.
    Kétfélét használok: Emersongear Chest Rig Gen IV, hasitasival és camel bag-gel milsimekhez, vagy real/lowcap táras fegyverekkel, belemegy összesen 8 tár, vagy 6 tár, 1 gránát, 4 tár 2 gránát, plusz rádió, szerszámok, apróságok. A hámot egy kicsit át kellett alakíttatnom mert gyári állapotban nem a mellkasomnál volt, hanem inkább a hasamnál (lehet egy 2 méteres 120 kilós embernél pont jó...).
    A másik Emersongear Easy Chest Rig, ebbe gyárilag 4 AR tár fér el plusz az apróságok és a molle miatt lehet mást bővíteni, pl tárzsebek, gránát, rádiózsebek, az Emerson camel baggal kompatibilis ez is, leginkább rohangászós gyakjátékokra használom, amikor nem kell a tárakon kívül nagyon mást hordani.
    Még szoktam felvenni merev battle beltet is azon van a stukker, plusz 1 db AR tárzseb, 1-2 pisztoly tárzseb, tárdobó, meg hátul egy szélesebb tasi. A nagyobb rig+a b.belt együtt szűkösen elég is egy napi cucchoz, hátizsák sem kell.
    Próbáltam sok mindent az évek alatt, (plate carriert, széles hámos battle beltet) nekem ezek jöttek be.
    Pár csapattársam a Novritsch féle megoldást preferálja, az teljesen személyre szabható, praktikus. Az is jó lehet, ha nem számít az autentikus katonai megjelenés. Amiket én hordok, az mind valamelyik katonai cucc másolata, nálam ez szempont.

Új hozzászólás Aktív témák