- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lengyi
aktív tag
Huhhh ilyen topik is nyílt. Pont a napokban beszélgettem egy régnemlátott ismerőssel, aki elég komolyan űzi a sportot. Eleinte csak nevetni tudtam az egészen, lehozta a kis m4et, elég gagyi volt és mesélte, hogy 7végén mennek versenyezni. Hát megnyerték. És most? Teljesen kidolgozott, az eredeti pontos mását adta a kezembe, nem azt a szinte teljesen múanyag izét mint fél éve. Csak lestem
Még a topik elején láttam egy kérdés: ''Milyen nagyot ütnek?'' Hát nem kicsit, azt kell, hogy mondjam. Komoly vérző sebeket szerezhet az ember megfelelő védőöltözet nélkül. Utánanéztem mennyibe is kóstálnak ezek a fegyverek. Egészen a 30k-soktól a 800-900 ezer Forint értékig terjed az áruk
Egy szó mint száz mégsem olyan gagyi dolog ez ahogy azt az elején képzeltem 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera + tartozékok
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még a topik elején láttam egy kérdés: ''Milyen nagyot ütnek?'' Hát nem kicsit, azt kell, hogy mondjam. Komoly vérző sebeket szerezhet az ember megfelelő védőöltözet nélkül. Utánanéztem mennyibe is kóstálnak ezek a fegyverek. Egészen a 30k-soktól a 800-900 ezer Forint értékig terjed az áruk