Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mp3Pintyo

HÁZIGAZDA

válasz atirag #1358 üzenetére

Használhattok ketten is egyet de vedd figyeleme, hogy:
    1. egy idő után kényelmetlen lesz mivel összekeverednek majd az egyes beszélgetéseitek. Sajnos nem lehet annyira ezeket rendezni tehát össze vissza lesznek egymás után.
    2. ha a memóriafunkciót bekapcsolva hagyod akkor összekeverednek az információk, hogy kivel beszél és ez befolyásolja a válaszok kimenetét is.
    3. Ha nem hardcore a felhasználás valamelyikőtök részéről akkor neki csak hozzatok létre egy ingyenes hozzáférést.
    4. Belgrádi címet adj meg mert akkor nincsen ÁFA

• S_x96x_S

addikt

válasz atirag #1358 üzenetére

IP és más dolgok alapján - könnyű lebukni - és akár véglegesen is kitilthatnak,

de szerintem a nagyobb probléma, hogy a komolyabb modelleknél
    ketten nagyon hamar elhasználjátok a limitet, főleg akkor ha nem kommunikáltok.
    - "50 messages a week with OpenAI o1-preview"

én már olyanról is hallottam - hogy a limit miatt - egy személynek 2 előfizetése van,
    mert kell neki.

"""
    Are there any usage limits applied on my account?
    As of May 13th 2024, Plus users will be able to send 80 messages every 3 hours on GPT-4o. and 40 messages every 3 hours on GPT-4. The message cap for a user in a ChatGPT Team workspace is approximately twice that of ChatGPT Plus.

Please note that unused messages do not accumulate (i.e. if you wait 6 hours, you will not have 80 messages available to use for the next 3 hours on GPT-4).

GPT-4o mini does not have limits on the Plus tier.

Plus user have access to 50 messages a week with OpenAI o1-preview and 50 messages a day with OpenAI o1-mini to start with our research preview.

In certain cases for Plus users, we may dynamically adjust the message limit based on available capacity in order to prioritize making GPT-4 accessible to the widest number of people.
    https://help.openai.com/en/articles/6950777-what-is-chatgpt-plus
    ​"""

Új hozzászólás Aktív témák