- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Daemon09
őstag
Nem kellett kiszámítani, ott van az adatlapodon.
Nem találsz már úgysem új 478-as lapot meg procit sem. Esetleg használtan, de ez a lap bőven jó... Procit meg vagy találsz 3.4HT-t vagy EE-t, de azok meg használtan is annyiba kerülnek, mint egy új 775-ös. Szal jobban jársz, ha váltasz 775-re, nem kerülne sokkal többe... -
rukh
senior tag
Hi!
Kösz és sorry...
PS.: Természetesen olvastam az említett topikokat ... Ti is tudjátok,, hogy a hozzászólások jelentős része az " .. én úgy gondolom, azt hiszem, valahol azt olvastam ...stb" kategóriába tartozik, és csak töredékük az olyan, hogy ...ezt és ezt használd, nálam is így megy ....
Talán annak az egy mondatnak a leírása, hogy ...használd az xxxxx alaplapot az yyyyy processzorral .... sem tartott volna tovább, mint az ezeregynéhányszáz nap (plusz éjszaka) kiszámítása ...Kösz és üdv, Rukh
-
greatchaos
addikt
ajánlom figyelmedbe a milyen gépet vegyek, vagy az agp-s vga topicot
-
Daemon09
őstag
Helló!
Ezért nem kellett volna új topic-ot nyitni. Talán kérdezd meg itt : Azonnali alaplapos kérdések órája -
rukh
senior tag
Hi!
Egy régebbi alaplapban (Asus P4P800 DeLuxe + 2,8GHz P4 proci) használok egy új AGP-s videókártyát (HD 3850). Sajnos nem vagyok képben a mostani hardverekben, ezért kérem a segítségeteket, hogy melyik alaplap+processzor kombináció lenne a legerősebb a HD 3850-hez? Tudom, hogy nem éri már meg az AGP-vel foglalkozni, de ez most így alakult.... Előre is ksöz a segítséget!
Üdv, Rukh
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest