Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom állítani a ventilátor fordulatszámát? -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Ez a panel működik Gigabyte DS3 alaplapban?
Konkrétan a firewire érdekelne, ami nincs alapban az alaplapon, csak a panelen. Ez működni fog?
-
Jolly667
tag
Van valakinek eladó panelje?
-
bnss
veterán
Üdv!
Ilyen panelt szeretnék venni a közeljövőben. Egy kérdésem lenne: a valóságban is lehetséges vele a ventillátorok fordulatszám szabályozása vagy ez csak ''álca''?
Remélem nem, mert akkor nem veszem meg, pedig nagyon tetszik is + amennyit tud...
Kösz előre is az infót! -
Kasza08
őstag
Na ja, de a molex-ben nincs kommunikációs port, ezért nem tudja a feszültséget szabályozni.
-
Kasza08
őstag
beragadt a totyik
-
Kasza08
őstag
lemcsi panaszára viszont én csak azt tudom mondani, h van a 4 pin-es, molex csatlakozós venti amire te mondtad hogy nagy, ezeket nem nagyon lehet szabályozni. Van a 3 pin-es csatlakozó, gondolom ez a kicsi. Na most, a venti szabályzóra csak 3 pines csatl. lehet kötni( lehet h már kitaláltak vmit h ez ne legyen így, nem tudom, őszintén bevallom). úgy áll össze hogy a 3 pin-ből 2 (piros és fekete) szolgáltatja az áramot, a harmadik(sárga) pedig a kommunikációs port, magyarul azzal tudod szabályozni. 1szer már vettem 1 olyan átalakítót, h molexből csinált 3 pin-est, de hiányzott belőle a sárga vezeték. Mondjuk olyat még nem láttam h molex-ből csinál úgy 3pinest, h te szabályozni is tudd
-
Kasza08
őstag
hy, nekem mondjuk Power Watch-om van, de azt tudom h az everest 1 nagy szar. Pl: a vizet hőmérsékletét 2 féle képpen tudod lemérni: vagy bele rakod az ujjad és próbálod megsaccolni, hogy mennyi lehet, vagy leméred hőmérővel. Nos az utóbbi módszert használja az Aerocool. sztem 1 X800 GTO2 esetében normális a 40 alapjáraton, bár az én régi 9250-es radeonom is ottan körül mozog. nem tom m ilyen hűtés van a karidon, de sztem 70 fok normál(sztem). na jó talán ennyi nem de 60 fokos nak kell lennie. A sípolást nem lehet megszüntetni, mert ezzel jelzi hogy van valamivel gáz. nekem pl. amikor nem kötöttem be az 1ik ventit, akkor folyamatos sípolással jelezte
-
goom
senior tag
Sziasztok! Nekem is ilyen panelem van, és az a gondom, hogy nagyon melegszik a VGA (Sapphire R. X800GTO2) - alapon is 41°C, terhelés alatt meg felmegy 71-72°C-ra - tuning nélkül.... A proci, vinyó, stb. rendben van, Everest szerint is. És ott stimmelnek az adatok egymáshoz képest, de itt nem: az Everest és az AtiTool szerint kb. egyforma, a CoolPanel2 szerint viszont kb. 20°C-al kevesebb! Vajon mi a gond? A feszültséget felemeltem 12V-ra, de az is hiába.
Másik kérdésem: amikor a beállításokat végzem a panelen (hosszan benyomott bal gomb, majd lépkedés végig), első körben ugye a riasztási értékeket tudom beállítani, utána eljutok oda, hogy mind a négy venti-állásnál 600-as értékeket mutat, ami max. 4800-ig változtatható - ez mi? (utána jön a feszültség-állítás). -
lemcsi
tag
hello
nekem 1 bajom van csak.
van 1 raidmax sagitta házam,mindhárom ventin nagy csatlakozó van,de viszont a panelen csak 4 kicsi van.hogy lehetne összehozni hogy rá lehessen kötni a ventiket?lehet ilyen átalakitót kapni?
meg hogy lehet a fordulatszámot szabályozni??
a prockó ventit rákötöttem(freezer 64 pro),nincs is baj vele csak szabályozni nemtom
[Szerkesztve] -
slayer006
addikt
Köszi - köszi.
Az USB -t már ''kinyomoztam'', csak kezdek ellustulni. Előbb kérdezek, utánna olvasok (alaplap leírást is).
A sípolással az a bay, hogy rendszerinduláskor csin., tehát attól alacsonyabb fordulaton nemigen mehet 1 venti sem.
Valahogy nem lehet ezt beállítani - Disabled -re ??? -
Ste
addikt
a 4 különálló pont egy Usb csatalkozó
Vcc +5v -5v Gnd ha jól emlékszem, ez így pont négy
Neked meg az alaplapon 9 csatlakozó van - az egy usb
ez annak a felét foglalja csak el
az alaplapod leírásában nézd meg hogyan kell bekötni
a sípolást pedig - ahogy eddig olvastam - alacsony ventifordulat miatt van
vagyis vagy nincs egy szenzor bekötve vagy valamelyik venti a beállított minimum alatt üzemel -
slayer006
addikt
Ja csak ezen nem USB csatlakozó van, hanem 4 különalló.
Köszi a jótanácsot, már +fejtettem, mivel a ''dokkoló'' egységet ki lehet venni és egy USB átalakítóval lehet csatlakoztatni. Én úgy szerettem volna használni, hogy ne keljen kivenni.
De ez nem is anny. lényeges.
A sípolásra nincs tipped ??? -
slayer006
addikt
UP
-
slayer006
addikt
Sziasztok !
Ide várnám mindenkinek a véleményét erről a panelről főleg akinek van ilyen.
A következőket szeretném kérdezni erről az előlapi panelről:
1. A kártyaolvasóból kijövő négy vezetéket hová kell csatlakoztatni ?? A leírásban SEMMI nincs erről...
2. A panel induláskor sípol, ezt hogyan lehetne kikapcsolni rajta ??
Ha valaki tudja ezeket, legyen szives segíteni!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged