- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappen
tag
válasz
TazLeacher #2283 üzenetére
Szia!
1 db 12 cm-es, vagy 2 db 8cm-es ventit.
Üdv.
-
pappen
tag
válasz
bandi210 #2276 üzenetére
Szia!
Szerintem elfogadható ház, bár nem csavarmentesen szerelhető, de nekem ez nem is hátrány. Elég tágas is, nekem volt benne vízhűtés is és az AC S1 is elfér benne. Egyedül a VGA be-és kiszerelése igényel megszokást, mert pont ott van egy szegecs.
Így néz ki eredetileg.
Mit szeretnél az elején megcsinálni? Le van törve az ajtaja?
A lábakról nem tudok, gyárilag a szokásos kicsi, kerek talpak vannak alatta.
Szerintem jó lesz bele az a lap.Üdv.
-
pappen
tag
válasz
luciferk #2274 üzenetére
Így van. Miután kivágtam a turbinát, kiderűlt, hogy a venti is zajos már (zörög). Nem mai darabok, én használtan vettem a házat, talán kb. 2,5 éve. Sajnos, ha jól hallottam már a gyári 8-as is hangos. Volt benne egy 8-as 13dB-es cooler master, az is zajos lett (csörgött). Már csak a két 8-as Zalman bírja.
-
pappen
tag
válasz
s7evcsenko #2268 üzenetére
Értem, hát ez nem olyan egyszerű, és nem 1-200 forint.
A gyári potira 4 ventit is lehet kötni, a csatlakozóján rajta van a max W és A is. Próbáld esetleg több ventivel 5V-on.
Nekem most 3 van rajta 5V-on, a gyári 12-es elől befele, két 8-as zalman hátul kifele fúj. A plexiben levő gyári 8-as nem fér el a TX2-től, igyhát átfordítottam, és majd faragnom kell.
Szerintem nem lesz nagy hőfokkülönbség, a nagyobb légszállítástól. A lényeg, hogy mozogjon a levegő, szvsz. -
pappen
tag
válasz
s7evcsenko #2266 üzenetére
Sokkal kisebb a fordulatszáma.
-
pappen
tag
válasz
s7evcsenko #2264 üzenetére
Szia!
Igen, ki lehet cserélni. Leveszed a ház oldallapjait, ezután az előlap oldalankénti 3 db műanyag csapját összenyomod, és kitolod a furatból. Az előlapban levő turbinát és rácsot tartó szürke keret 4 lábát kiakasztod, és kiveszed, alatta lesz a venti 4 csavarja.
Én nem cseréltem ki a ventit, inkább átkötöttem a poti bemenő tápkábelét 5V-ra, és kivágtam a dísz turbinát a keretből. Így nagyon halk lett, és olcsó is.Üdv.
-
pappen
tag
Szia!
Még nem próbáltam ki, de az alaplapod könyvében biztos le van írva, hogy hova kell csatlakoztatnod. Az én ASUS A8N-E lapomon le kel venni két jumpert és utánna lehet rákötni.
Mivel nekem az íróasztalom szekrényében van a gép, nem tudom használni az oldallapi kivezetéseket. Esetleg 90-fokos csatlakozókkal.Üdv.
-
pappen
tag
válasz
Kasza08 #1975 üzenetére
Van munkahelyem, ahova be kell járnom, hogy fizetést is kapjak
. Van egy kisfiam, aki hamarosan 4 éves lesz, és természetesen Feleségem. Ráadásul fősulira is járok, de ha minden jól megy, akkor a nyáron már végzek. Ja és közben nyelvet is tanulok.
Ezért nem sok idő jut arra, hogy a géppel és a hozzá kapcsolódó dolgokkal sokat foglalkozzak. De talán majd ősztől. -
pappen
tag
válasz
Kasza08 #1973 üzenetére
Köszönöm!
Még lehet, hogy fúrok majd egy lyukat a plexire, hogy egy csővel friss levegőhöz juttassam a proci ventijét. Attól függ, hogy hogy tudom megoldani a videókártya hűtését, mert lehet, hogy visszafordítom a plexit. Majd ha egyszer lesz rá időm és alkatrészem a megvalósításhoz. -
pappen
tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is ilyen házam van, fekete színben. Több mint egy éve vettem a haveromtól használtan 5k-ért. Semmi gondom nincs vele, a már említett útban lévő szegecs és az oldallap illeszkedésén kívül. A hátoldalra raktam 2 db Zalman ZM-F1-es ventit. A tetejét kivágtam és oda pedig egy Cooler Master 8025-ös 8cm-es 13dB-A -as ventit szereltem.
[link]
[link]
A plexit megfordítottam, hogy a videókártyára fújja a levegőt a venti, mivel passzív hűtésű.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest