Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz
szabee pee
üzenetére
+1 Szavazat az Aerocool-nak...szerintem egy tuti ház!Hűtés szempontjából sem fogsz csalódni benne!Az első ventit potival lelehet szabályozni ha esetleg hangos,és ha telepakolod halk ventikkel(Aerocool ventik vannak az én gépemben és szinte semmi hanglyuk)akkor nagyon jó hűtést kapsz!Nálam 8-10 fokot számít a régi házamhoz képest!Pl:a Seagate vinyómat 25-30-fok között tartja!!!Még hűtés nélkül a régi házamban felment 45fok fölé is a winyó!Chieftech ház is bizti jó!Én nemismerem!Külsőre nemigazán jön be,nekem!Bár ízlések és pofonok!A tápjuk viszont Király!!!A választás a tied,de ha Az Aerocool topicban megkérdezed milyen házat vegyél...szerintem nemkell meglepődni az adott tippeken

UI:a Mistralban,legalábbis itt Fehérváron,igenis vannak jó modding cuccok!!!!!
-
yamshee
tag
válasz
szabee pee
üzenetére
egy jó házban jó a légáramlás ... minden csak jó ventilátorok kérdése.
halk venti +porfilter. nem árt ha az egyéb zajokat csökkenteni lehet, gondolok itt a sok egyéb más ventire és mozgóalkatrészre.
Ezt a házat csekkold:
![[kép] [kép]](http://www.listan.de/shop/images/produktbilder/g0384/g0384_m.jpg)
teljes leírás: [link] -
Freeman42
tag
válasz
szabee pee
üzenetére
Hát én a helyedbe Aerocool Aeroengine Jr - bs-t vennék .
Mert ennek sokkal jobb a szellőzése mint a chieftec-nek.
És nekem a chieftec nemis ttszik annyira.
De tiéd a választás !

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest