- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
szerintem egy jó kis ház, ízlések és pofonok! neke tetszik és eddig nagyon jól bevált! hűtésileg király!!! ha minden venti megy benne akkor természetesen egy kicsit hangos, de szntem teljesen kibírható!! tán még aludni is lehet mellette! én még nem próbáltam!!!
bocs tom5! nem neked akartam írni, lényegtelen!!!
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #523 üzenetére
hát ez igen fura! lehet a neon szar! az is lehet hogy az okoz feszingadozást és akkor a többire is kihat! ledet még nem láttam villogni! neont már igen és az akkor ha már mindenben próbáltad szar!!! hát túl sok egyebet nem tudok de szerintem keresd fel stol kolegát, ő nagyon vágja ezt az egész tápos cuccost! a melyik tápegységet vegyem c totyikban megtalálod! dobj neki egy privit!!
-
Csigger
őstag
hello skacok! tudom nem igazán ide tartozik, de lenne egy kérdésem!
van/volt már valakinek tapasztalata az aerocool aeropower II+os tápokkal???
mér néztem ilyen tápokat, modding szempontjából jó lenne, de ek nem tom mennyire megbízható, mennyit bír, meg hogy mennyire hangosak a ventik! ha tudtok valakit kérlek szóljatok! privi is jöhet! köszi!! -
Csigger
őstag
hello! éln csak ajánlani tudom neked ezt a házat! az a helyzet hogyha a mustárban veszed meg a házat akkor (úgy mint ahogy én is tettem) veszel hátulra egy hűtőventit, mer hátul nincsen! amelyiket akarod, nekem egy aerocool narancs/kék 8cms venti van benne! teljesen jól müxik! sokat számít alaplapnak, videókarinakés cpunak is! szal zsír kis ház! van benne cúg!!
-
Csigger
őstag
válasz
PhoenixK #343 üzenetére
nah hello! először is bocsi, télleg maxtor winyóm van csak elírtam! azér kösz!
másrészt meg minden led meg power meg ilyen be van kötve! az usb is be van! csak a microfon és az audiot kéne bekötnöm! azt vágom, meg is van a leírásom, egyébként nem P4S800Dm van csak sima S800!! de köszi! szal csak az kellett volna hogy hova dugdossam a zt a maradék sok kis bizbaszt! ek köszi!!
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
hello skacok! ma mindent mérlegeltém és végül eljutottam a Mustárba aholis végre megvettem az AEROENGINE házamat!!
Király kis ház, meg vagyok vele elégedve! Mivel midi torony a másik házam is az volt, ezér persze szerelésnél szivatott egy kicsit, de ek minden okés! azt a hülye wifi vagy milyen madzagot begyűrtem mer nekem nem kell! a 350Wos tápommal eddig simán megy minden! siárly! egy kérdésem lenne majd, hogy azokat a mic in out, ground meg ezeket majd hova kössem? az alaplapi GAME nevezetű kis tüskékhez?
ek minden sirály, a hűtés király, a hang teljesen elviselhető, a 3 venti nagyon szépen duruzsol!! -
Csigger
őstag
konkrétan ezekre a kis műanyag lapátokra gondoltam link:http://www.sg.hu/kep/2005_05/hardver0014.JPG
-
Csigger
őstag
hello skacok!! kérdésem lenne! böngészgettem itten a netet és találtam más fórumokon olyat hogy az aeroengine turbinája kurva hangosan recseg vagy mi a fene, meg hogy mozog!!
szerintetek ez így is van? mik a tapasztalaitok??? köszi -
Csigger
őstag
hello skacok! BUÉK!! Köszönöm a válaszaitokat amit az elmúlt esztendőben adtatok!!
Remélem idén is számíthatok rátok!! Hii hi!! -
Csigger
őstag
mégsem! sokakat emgkérdeztem és azt mondták narancs/kék!! szal asszem az is lesz!!!
-
Csigger
őstag
oké skacok, akkor az alusnak lőttek! legalább eggyel kevesebb közü kell választanom!!
mindenképp vmi kékes, ledes ventit akarok bele! és hát aerocool házhoz illik az aerocool hűtő is!! asszem a kék/narancs színű aerocool silence mellett fogok maradni! egész jó! -
Csigger
őstag
hopp hopp! most láttam a mistral közponban van kék/kék ledes aerocool silencer!!! nah király! az lenne a legjobb!!!
-
Csigger
őstag
nah hi skacok! szerintem is jó ötlet lenne! most én is gépház vásárlása előtt állok, aztán elkélne néhány tanács! igaz már a ház meglesz, azt már kinéztem, csak épp még kell bele hátsó venti! kék ledesre gondoltam, 8cmesre, egyenlőre elég lesz aztán majd veszek még bele! egyenlőre a ház legyen meg, aztán jöhet a ''tunning'' !
ek mi a véleményetek a mistralnál kapható evercool hűtőről? mer olyanra gondoltam! az nem rosz! bár legyen inkább aerocool kék ledes 8as az is????tán még beleférek a keretbe!! -
Csigger
őstag
köszi de már megtaláltam!!!
-
Csigger
őstag
és ezek mennyibe fájnak? pár száz forintocskák??? ezek a tápkábelelosztok
-
Csigger
őstag
ez amit mutattatok azt mennyiért kapok? és arra a tápcsatira van gondolom amit nem használok az alaplaphoz! vagy nem?
-
Csigger
őstag
hello all!! figz azt szeretném megtudni, hogy a hűtőventiket hogy lehet rákötni a tápra, mer nekem mindegyik tápcsati megy egy egy egységhez vagy olvasóhoz vagy hddhez!!! hogy lehet megalkotni? ilyen tápelágazásokkal??
-
Csigger
őstag
válasz
Freeman42 #252 üzenetére
hát figyu! az uv fénycső nem szereti ha kapcsolgatják mint a hülyegyerek!! egyszer bekapcsolod megy
aztán ha kikapcsolod és újra be
akkor esetleg csak azé ég egy darabig csak az egyik fele mer addig vesz fel áramot vagy nem is tom vmi ilyesmi van vele! szal ha csak a kis része ég akkor az emiatt van! -
Csigger
őstag
hello bello! és olyanokat hol lehet kapni?
-
Csigger
őstag
jajaj! azt feledtem el megkérdezni hogy sznted mekkora táp kőne bele? mer nekem most van 2db vinyóm 2db cd illetve dvd íróm és 350es tápom! sznted az elég lesz ezeknek meg a többi hűtőnek?
-
Csigger
őstag
jah jah! vágom vágom! én is a Mistralnál akarom megvenni, de már csak jövőre mer akkor tod lemegy az áfa 20ra és akkor egy pár száz forintot megspórolok amiből majd veszek bele egy hűtőt hátra és kész!!! fasza! köszönöm az infót!
ek erre a hűtőre gondoltam: http://www.mistral.hu/arlista.php?id_shop=5&id_cat=000097084#top
és ott vagy a szimpla 8asra vagy a ledesre!! -
Csigger
őstag
ahha! értelek, szal azér magas nyomású levegővel meg kell fujatni redesen akkor egy kicsit, de ek a hűtés azt mondod király!! akkor faxa!! kell egy ilyen!!! és nem is drága azt néztem! azt nem tod még hogy gyárilag melyik hűtő van benne? gondolom az alap első turbina az igen meg az oldalsó! és akkor hátra érdemes venni még bele egy aerocool hűtőt hogy ki is fújja a cuccot! fölül ennek van kivezetése???
-
Csigger
őstag
hopp hopp! köszi srácok mindent!! akkor azt hiszem veszek egy ilyen házat! elég jól néz ki, és nekem most igencsak kéne majd a hűtés is! szal faxa egy cucc! márcsak arra lennék kíváncsi hogy mennyire szívják be a port ezek a ventik, illetve hogy mennyire fújják ki!! merhogy azér az sem mindegy!!
-
Csigger
őstag
ja! és még arra lennék kíváncsi hogy szerintetek ez a ház milyen? az aeroengine jr? megfelelő a hűtés? mennyivel viszi le a hőfokot???
-
Csigger
őstag
hello skack! tud vki nekem mondani vmi infót az aerocool x202 számú fekete házáról???
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest