Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nekem most a héten lett egy Xiaomi/Dreame S10-em, és csak pislogtam milyen ügyesen megmássza a 2cm-es ajtó küszöböket. Ha kell átlósan keresztüli emeli magát rajta majdhogynem. Csak ámultam. Egyedül a konyha 3cm-es küszöbje fog ki rajta, de majd oda kap némi segítséget hamarosan.
Én nagyon meglepődtem őszintén, hogy mennyire meglátszik hogy dolgozik. Én is úgy voltam vele sokáig hogy csak egy jópofa játékszer (aztán kiderült hogy csomó kollégámnak van már, pedig alapvetően én vagyok a kütyüs ). Pont hogy a sarkokat és széleket ahol én nem fogok négykézláb görnyedni hogy letakarítsam a szegőlécet az oldalkeféjével, azt bazi szépen lepucolta. Ugyanez az asztal lábak környéke, csak elég volt neki kihúzgálni a székeket az asztal alól és gyönyörűen bejárta.
Napokban volt egy nagyobb esőzés, bevásárlás becuccolása közben valamennyire felhordtam a dzsuvát a talpammal az előszobába. Kitaláltam hogy a mikrobi majd kipucol még én elpakolok, letusolok meg ilyenek. Nagyon szépen végezte dolgát.
Ettől még én is ki fogom takarítani a lakást időnként, de úgy érzésre elég lesz 2-3 havonta is akár. (Mivel egyedül élek elég is lesz szerintem ha hetente egyszer körben megy, amíg én dolgozom vagy egyéb dolgokkal ütöm el az időmet.) A tárgyakat portalanítani azért még nem tudja. Arra majd talán a Tesla bot képes lesz.. egyszer halandó ember meg is tudja majd venni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest