Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Gear S3 - második kör
- Google Pixel 6/7/8 topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, az akkutól én is tartok. A Philips azért lett, mert nagyon jó áron sikerült hozzájutnom, meg azt olvastam róluk, hogy azért a szervízben cserélnek akkut bennük. Aztán nem tudom, hogy ez mennyire igaz, meg milyen ára van egy ilyen beavatkozásnak.
Meglátjuk... jelenleg kb. 1 éves a készülék, még semmi teljesítmény csökkenést nem érzek. Egy 70 négyzetméteres lakás körbeporszívózásával 70%-ra megy le a töltöttsége, ha a kanapét meg a kis szőnyegemet is kiporszívózom, akkor 50-60% marad. Ez így szerintem nem rossz, és egy éve nem változott semmit.Amiben cserélhető akkupakk van, és minőségi, az ha jól emlékszem a Dyson, mintha ők reklámozták volna magukat így. Csak valahogy nem érzem indokoltnak a termékeik árát. Meg, ki tudja, hogy azokhoz elérhető-e egyáltalán csere akku, vagy csak marketing duma megy.
Mondjuk most hirtelen megnéztem egy Philips robotporszívó árát, és hát ja... 300-400 ezer pénz azért nem kevés. Annyiért már akár jó is lehet.[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
Hát... ja. Annak én sem állnék neki.
Megnéztem az enyémet én is (XC8045), abban ez már kultúráltan van megoldva, négy csavar, meg két pöcök, és kijön egybe.
A pótakku ára viszont elég szép, német amazonon 105 euróért elérhető, és Ali-n sem olcsóbb. Mondjuk, ha kibírja legalább 3 évig az akku, akkor 3 évente cirka 100-110 euro belefér.
Döglött Róka: még nem próbáltam Dyson-t, bár szemeztem azokkal is. Azért lett végül ez a Philips, mert nagyon nagy kedvezménnyel jutottam hozzá. A "rendes", RRP árának kb. a feléért. Meg, először anyuéknak szántam a porszívót, és hát a Dyson dizájnja nekik (nekem is) kicsit túl sok.
Alusky: az enyémben is motoros a kefe, és tényleg felszed/kiszed minden szőrt szépen. Mondjuk, azért a kanapénak eléggé neki kell feküdni, mire relatíve szőrmentes lesz. A kutyák szőre az OK, vastag, drótszerű, de a macskaszőr, főleg az aljszőr az sokkal rosszabb. Az úgy beleragad a szövetbe, mint állat.
Reggie0: imádom, amikor bekapcsolom apámék porzsákos, vezetékes porszívóját, és tol egy porfelhőt a pofámba... Ehhez képest a Philips ilyet még soha nem csinált, pedig nincs benne HEPA filter.
Hogy egy kicsit ON is legyen... a robotokban is lehet házilag akkut cserélni, ha kell? Vagy, még nincs meg annyi ideje senkinek, hogy kellett volna? Gondolom ezekben kicsit komolyabb elektronika van, mint a sima porszívókban.Icewolf || kósza ||
-
Mondjuk amit te néztél annak nem sok köze van az S10-hez.
A videón egy Roborock porszívó van.
Amit Te keresel az a Mop P lesz, mert az S10 annak a továbbfejlesztése, annak a cseréje még egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha egy eddig mással foglalkozó márka robotporszívóval jön piacra, akkor általában eleinte ehhez partnereket keresnek. Az Aeno jó partnert talált.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest