- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno42
csendes tag
Üdv tco99
Na kiváncsi leszek a válaszokra amit kapsz mivel hasonló problémám lett nekem is (1 hete vettem a bartonomat). Nálam a gond 2500+ barton valamint szintén NF7 v2.0 társaságában jelentkezik. Lassan nem lelek olyan órajelet amin nem fagyna az a sz..ros prime95 - a feszültséget én is hiába emelem (1,72-1,93) - a hiba mindig jelentkezik. Bizok benne, hogy kapsz valami tippet amit én is fogok tudni használni. Amúgy játékokban én sem fagyok.
Ja és hogy mit tegyél? - Én már azon gondolkodom, hogy lehet, hogy csinálok egy frankó kulcstartót ebből a nyomorúlt bartonból. A sima 1800+ xp-mel semmi szívás nem volt egy évig. Annak adtam a feszt dögivel az meg egyre stabilabb lett. Ez a 2500+ barton meg úgy látszik immunis a feszültségre. Hiába emelem neki a feszt. - le se sz..rja. -
zeno42
csendes tag
Üdv mindenkinek
Kérnék egy kis segítséget procivásárlással kapcsolatban. Leltem egy boltban egy ''AXDA 2500 DKV4D AQUCA 0324 '' barton procit. Tudtok valamit mondani a tuningolhatóságával kapcsolatban? A gondom az, hogy ha megveszem és nem megy, akkor valószínű, hogy nem lehet kicserélni egy másikra, és nem is veszik vissza.
Szóval elég lutri lenne a vásárlása. Lehetséges volna, hogy nem clock-os a proci (0324)? - lehet még 2003-as procit venni? A proci nem dobozos hanem tálcás - ez nem tudom, hogy befolyásol e valamit.
Előre is köszönöm a segítségeteket. Kérlek írjatok valami tapasztalatot mert szerintem már nem sokáig lesz barton - sempront meg nem akarok venni.
Már van nekem 1800+-os XP-m ami valós 2100 mhz-en (csak melegszik mint az állat). Szóval nem feltétlen kellene nekem proci - csak ha jól tuningolható . Szerintetek lecsapjak rá? - mennyire húzható ez a 0324 heti széria?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest