- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno42
csendes tag
Üdv mindenkinek
Kérnék egy kis segítséget procivásárlással kapcsolatban. Leltem egy boltban egy ''AXDA 2500 DKV4D AQUCA 0324 '' barton procit. Tudtok valamit mondani a tuningolhatóságával kapcsolatban? A gondom az, hogy ha megveszem és nem megy, akkor valószínű, hogy nem lehet kicserélni egy másikra, és nem is veszik vissza.
Szóval elég lutri lenne a vásárlása. Lehetséges volna, hogy nem clock-os a proci (0324)? - lehet még 2003-as procit venni? A proci nem dobozos hanem tálcás - ez nem tudom, hogy befolyásol e valamit.
Előre is köszönöm a segítségeteket. Kérlek írjatok valami tapasztalatot mert szerintem már nem sokáig lesz barton - sempront meg nem akarok venni.
Már van nekem 1800+-os XP-m ami valós 2100 mhz-en (csak melegszik mint az állat). Szóval nem feltétlen kellene nekem proci - csak ha jól tuningolható . Szerintetek lecsapjak rá? - mennyire húzható ez a 0324 heti széria?
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- i9-7900X
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest