- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz
gyimo666 #102 üzenetére
ne várdd meg. telefonálj
ha elég kitartó vagy, akkor az 1212-ről adnak egy számot, ahonnan még kitartással 2-3 helyre átraknak, a számot persze nem árulják el, mert ne zaklassák őket, és ha foglalt.... előlről
ha télleg jönnek ma megbeszélt időben, akkor 10nap lesz postával együtt.
úgyhogy telefon ezerrel!!! -
TitiRii
senior tag
felejsd el az axelerot..
nekem azt mondták nem lehetsaéges bekötni, igy telefonba. le sa xartak ki se jöttek megnézni,
datanetet is felhivtam szerdán, azt mondták pénteken kijönnek megnézni lehet e.
délelötre mondták nem jöttek, igy elmentem.
8 kor mikor haza jöttem anyám mondta hogy voltak a datanetnél
mégkérdem mit mondtak : azt mondták lehetséges.
felmegyek a szobámba. érdekes meglepetés ért, az isdn dobozka mellet ot fighyelt még 2 :))
meg 1 cd
felhivok öket és közlik hogy már él az adsl vonal csak telepítsem és agyam meg a felhasználo nevet és passt.
megtörtént és aznap már nem isdn neteztem... -
twollah
nagyúr
A tévedések elkerülése véget az üvegszál nem azért lett alkalmazva mert de jó poén, hanem mert jóval több vonalat tudnak rajta átpasszírozni mint a rezen.
Az ''a rohadt központ' nem öt forintba kerül a Matávnak hanem súlyos milliókba, és 1-2 emberke igénye miatt nem fognak kirakni a pusztába egy központot.
''Jótékony'' befektetés.
Tudod a Matáv sem a Máltai Szeretet Szolgálat. -
zsborbas
aktív tag
-
zsborbas
aktív tag
Én meg Egerben lakom és az egyik helyi rádió műsora hallatszik a kagylóban, de a poén az, hogy sajnos csak néha, így nem tudom a műsort 'nyugodtan' hallgatni! :DD Ja és az adsl megy mint állat! Egyébként a kérdésre a válasz: én megrendeltem, 2 hétre rá hívtak hogy jönnének kötni. Én meg a vonaton ültem, épp a balatoni nyaralásra utaztunk a családdal. Miután hazaértünk, másnap jöttek és bekötötték. És tök normálisak voltak a szerelők, és értettek is hozzá, nem csak 'úgy csináltak', mint sok ISDN (nem adsl) szerelő al- al- alvállalkozó a betanított munkásaival csinálta anno. És nem voltak előzetesen vonalat bevizsgálni. Egyébként Externetnél vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest