Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Ismerősöknél mindenhol először mértek, és csak utána mentek kötni egy másik időpontban. Az enyémet júliusban kötötték, ismerősét meg karácsony előtt, és egy utcával lakik közelebb a matáv központja felé, ami elvileg vagy 200 méter. És ugyanoda vagyok kötve az utcai szekrénybe, ahová ők. Az enyém Externet, az övé meg Datanet. Nem vitázni akarok, csak a tapasztalatot írom le.
-
zsborbas
aktív tag
-
zsborbas
aktív tag
Én meg Egerben lakom és az egyik helyi rádió műsora hallatszik a kagylóban, de a poén az, hogy sajnos csak néha, így nem tudom a műsort 'nyugodtan' hallgatni! :DD Ja és az adsl megy mint állat! Egyébként a kérdésre a válasz: én megrendeltem, 2 hétre rá hívtak hogy jönnének kötni. Én meg a vonaton ültem, épp a balatoni nyaralásra utaztunk a családdal. Miután hazaértünk, másnap jöttek és bekötötték. És tök normálisak voltak a szerelők, és értettek is hozzá, nem csak 'úgy csináltak', mint sok ISDN (nem adsl) szerelő al- al- alvállalkozó a betanított munkásaival csinálta anno. És nem voltak előzetesen vonalat bevizsgálni. Egyébként Externetnél vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest