- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #808 üzenetére
Végülis a *.vob fájlokat átneveztem a *.mpg-re és ezt már megette.
-
rlazol
veterán
válasz
Speeedfire #560 üzenetére
ha visszaolvasol, vki már foglalkozott ezzel a problémával, nem tudom, mi lett a megoldás,
de első körben codecproblémának tűnik, vagyishogy a két film codece nem azonos. Szerintem kezd elölről, tömörítetlen avival, ill. próbáld meg a virtualDubot, mert azt okkal inkább ilyesmire találták ki. -
válasz
Speeedfire #560 üzenetére
Huh, hát így akkor nem nagyon van ötletem. Esetleg azt még megpróbálhatod, - hogyha fokozatosan csúszik-, hogy lassítod az egész hangsávot premiereben. (Bár nem tudom, hogy ez jó megoldás e, egy próbát megér)
-
válasz
Speeedfire #558 üzenetére
Most nincsen kéznél wmw fileom, de ha a premiere megnyitja (ha jól emlékszem, akkor eredetileg azzal nyitottad meg), akkor ki tudod exportálni, azaz konvertálni.
-
válasz
Speeedfire #556 üzenetére
Elvileg a virtualdub azt javasolja, hogy mentsd le wavba, aztán kódold át CBRes tmörítéssel a hangot. A videok FPSe megegyezik?
-
válasz
Speeedfire #554 üzenetére
Szia!
Egy ilyen művelethez nem feltétlenül kell premiere pro, elég egy virtualdub is. A csúszás vagy azért van, mert a két film fps-e nem egyezik, vagy mert wVBRes a hang.
Virtualdub: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest