- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
válasz
Interceptor #317 üzenetére
Megoldás nagyon egyszerű. Én is így jártam korábban. A próbaverziós Premiere Pro 2-ben nincs se mpeg-2, se DVD kiírási lehetőség. A Próbaverzió kb. 500 MB-os, a teljes verzió pont 1 GB méretű. Ezt kell keresni...
Ha visszaolvasol egy kicsit én is pont ezeket kérdezgettem, korábban. Még képeket is belinkeltem, hogy nem tudom DVD-re kiírni, help -
rlazol
veterán
válasz
Interceptor #314 üzenetére
szerintem legfelül a format - windows media-n áll most, szerintem azt kell változtatni.
fade out. 212-es hszben, a második bekezdésben részletesen leírtam.ha vmi nem kóser, szólj.
zjuhasz - engem azért fogad más, mert még nem volt pénzem a Pro2-re ezért Pro 1-et használok.
[Szerkesztve] -
zjuhasz
aktív tag
válasz
Interceptor #314 üzenetére
Engem ugyanez a kép fogad...
-
rlazol
veterán
válasz
Interceptor #312 üzenetére
küldj pár screenshotot, szerintem együtt kitaláljuk.
-
rlazol
veterán
válasz
Interceptor #310 üzenetére
-
rlazol
veterán
válasz
Interceptor #302 üzenetére
nem kell hozzá codec - nekem pl semmilyen extra codec nincs a gépemen (csak ami az xp-vel jön - indeo, cinepak stb), mégis megy. Ez már csak azért is fontos, mert amit az én gépemen kódolok, azt tuti, h bármelyik másik sp2-es xpben le tudom játszani.
ACE codec packkal én is nagyot szívtam egyszer- sajnos valóban összeakad a premeirrel. Szerencsére ha leinstallálod, akkor megint megy.
nem tudom, neked miért nincs. Biztos, h az Adobe Media Encoder-t választod az exporton belül és nem a Movie-t? Mert csak ott van mpeg2-DVD. Ha nem találod, küldök screenshotot arról, h nálam h néz ki.
mj.: én 7.0-t vagyis Pro 1-et használok.... -
rlazol
veterán
válasz
Interceptor #298 üzenetére
pink75 - rég volt már a 6-os... Valagol a File menüben van egy olyan hogy export... Ha küldesz screenshot-ot fogok tudni segíteni, anélkül nem, 1,5 éve Pro-t használok...
Interceptor - Export/Adobe Media Encoder - válaszd ki, hogy Mpeg2-DVD - a többi egyértelmű. -
rlazol
veterán
válasz
Interceptor #294 üzenetére
nem érdemes aviba codeccel. Ha mégis muszály, akkor intel Indeo 5.11+ vagy Cinepak Radius.
Javaslom a sima DVD mpg-et mert sokkal több gépen lesz lejátszható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Képregény topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest