- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcvd
tag
Megvan a ludas!
Feltettem a MainConcept 5.1 nevezetű pakkot, amivel állítólag gyorsabban lehet renderelni/exportálni, és az összes eddigi projecteimet átírta, pedig rendermódnál ki sem választottam a MainConceptet, maradt a sima hardveres GPU. Fura. Mindenesetre az uninstall mindent helyretett.
-
Vanek Eduard
tag
-
AXisBOLD
addikt
-
zsocaozd
tag
Idefigyelj, ha belémkötnek, akkor nem hagyom magam, különösen, ha látom, mennyire feleslegesen teszik, csupán erőfitoktatásként. Ha te hagyod magad ilyen esetekben, csak jó hangulat legyen a topic-ban, az a te bajod. Neked is azt tudom tanácsolni: PgDn ha nem tetszik valami!
-
rlazol
veterán
nincs tapasztalatom USB-s csatijú tunerrel, de mivel az (2.0 esetén) 10 Mb/sec-et biztosan jelent, ezért elégnek kell, hogy legyen, hiszen a DVavi 3,63 mb/sec.
Nekem egy kb 12000 ft-os Leadtek TVexpert PCI-s karim van, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nagyon sokat digizem VHS-ről mostanában és csak a legjobbakat tudom elmondani.
Szvsz a csatlakozó interace-nél sokkal fontosabb az a szoftver, amit a karihoz mellékelnek digizésre, e tekintetben nekem semmi panaszom, viszont a Pinnacle-ről nagyon sok rosszat hallottam már kollégáktól. -
rlazol
veterán
zjuhasz: ha nem legális a premiered, akkor lehet, h a feltörő kód nem volt jó, így keletkezhetnek ilyen apró hibák a programban. Jobb tippem nincs. Mellesleg, ha bemész oda, h Adobe media encoder ott is be tudod állítgatni ahogy szeretnéd.
pdoki64: valószínüleg van értelme.ha a szürke idősáv alatt látsz egy vékony piros csíkot, az azt jelenti, h az adott video megjelenítéséhez neki a szabvány videolejátszáson felül egyéb processzorműveletet is el kell végeznie. Ezt bármi indokolhatja, nem csak az effekt vagy áttűnés, hanem pl at is, h a kiindulási avi nem tömörítetlen, hanem vmilyen codecet kér.Ugyanakkor, a pirosat mindig az egész klipre vonatkoztatja akkor is, ha csak az elején vagy végén van az extra számolgatós dolog. És mivel mindig csak azt rendereli le, ahol a WAB van, azzal lehet játszani.
A Preview fileokat nyugodtan törölheted, ha kevés a helyed, max újrarendereled a piros részeket. Amúgy 9 Gb nem méret, ez kb 42 perc előnézetet jelent. Nekem a PremierTemp könyvtár egy külön, 2*36 Gb-s Raid1 tömbben van, ami csak erre szolgál Mit értesz az alatt, h romlik a minősége? Minek ronlik? A Preview - előnézeti file, semmi köze a végeredményhez, arra van , h Te meg tudd nézni, jó-e
olli: mit értesz az alatt, h az audió sáv nyelve????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest