-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
2022-ben még az előző CameraRaw alatt sima Ctr+S (ugye, az a mentés?) megnyomásával ha egyszer már kiválasztottam a JPG-t, akkor utána is azt ajánlotta fel automatikusan. De most az új CameraRaw óta nem választható.
Szóval igen, egyből lehetett menteni. Ezért kérdeztem a hozzáértőket, hogy mit változtatott meg vajon az újabb Cameraraw?
-
rwin5
őstag
Teljesen egyezik a véleményünk, emiatt tartok én is a Mac-től, most sokat olvasgattam a témának.
Ha költözés szempontból figyelembe veszem, akkor nekem jó ötletnek tűnik, de elég borsos az ára, ami nem alapgép.A monitorról viszont azt olvastam, hogy elég jó a megjelenítése, emiatt is vonzó. Plusz munkagépet akarok vásárolni, szóval az nem ront a helyzetén, hogy nem lehet rajta játszani, mert ha PC lesz azon se fogok.
-
rwin5
őstag
Ma minimálisat tudtam rajta javítani, így az eddigi munkáim nem teljesen tökéletesek
De szerencsére ezek még csak szárnypróbálgatások.
#28785Dluinet: beszéltem velük, foglalkoznak kalibrálással is, a monitorvásárlással egybekötve elvégzik rajta
ajánlottak 2 db 27 inches monitort, szerintetek ekkora elég vagy érdemes volna még nagyobba gondolkodni? A jelenlegim 24-es, de ezt sokszor picinek érzem.
-
rwin5
őstag
A saját monitoromon megy félre valami valószínű.
Teljesen "jó" ahogy kinéz monitoron, majd mikor mentem és elküldöm magamnak messengeren, hogy telefonon meg tudjam nézni, ott már sokkal sötétebb a kép, pl a piros inkább bordónak hat.
A múltkor képernyőmegosztásba mutattam a munkámat és ott is szóvá tették, hogy kicsit túlzottak a színek, akkor még nem értettem, hogy miért. Aztán leesett, hogy valószínű az én monitorom nem jeleníti meg helyesen. -
rwin5
őstag
Csináltam most egy videót, de a felugró ablakot valamiért nem jeleníti meg:
[link]
Szóval a problémám, ahogy a videó elején mutatja, én csak simán használni akarnám az ecsetet, kisebbre veszem a méretet.
Kattintok és nem korrigálja a pixeleket, hanem utána feldobja ezt a hibát, amit fent linkeltem csak a videon nem látszik és utána csak alt kattintással enged javítani.
De én csak simán bal egérrel szeretném az ecsettel javítani az általam kinézett felületeket.szerk: és tegnap működött simán az ecset, valamit megnyomtam és azóta csak ezt engedi, hogy alt + kattintással, de ugye az nem ugyanaz. És ezt szeretném visszaállítani, ez a probléma.
De max újratelepítem a ps-t, ha nektek se lesz ötlet rá. -
-
kuyarashi
őstag
Nekem hirtelen egy enyhén manuális alapmódszer jut eszembe és nyilván ezt szeretnéd megúszni. Viszont nem túl nehéz és elég gyors is, szóval ha nem lesz nagyobb okosság, akkor ezt alkalmazhatnád.
Az eredeti képekre ráhúzod az újakat Photoshopban, így nem vész kárba az eddigi munkád. (Nyilván az eredetieket is megszűröd, ha szükséges.) A felső rétegen, melyen már be van állítva a szőnyeg színe, alkalmazol egy negatív maszkot, majd egy nagy méretű ecsettel visszahozod a szőnyeget. Ez maximum egy perc/kép.
-
Neural Filters - Óvatosan, mert fogat is gyárt...
-
Nem fogalmaztam pontosan, nem valószínű hogy a memória, mert most is 86% és tök gyorsan ment. Azt mondta még asszony PS szerkesztés közben kezd darabos lenni, és nem hajtja gyorsan végre a retusálási folyamatokat és van hogy kidobja a PS és újraindul plusz ehhez jön még hozzá időnként ez a lassú mentési folyamat, ami néha 8-10 perc néha meg pikk-pakk meg van. NA mindegy tudom igy látatlanba nehéz erre megoldást találni...
Lehet ennek a gépnek a teljesítményé kevés neki ? VGA fronton ?
[link] -
-
-
BonFire
veterán
Pontosan azért, amit fent vázoltál. A magyar felület magyarországi viszonteladókhoz küld, azok meg rárakják az adót, a rezsit, az áfát, meg az anyám kínját is. Vedd meg a licenszt az adobe.comról, és közvetlenül az Adobe-tól vásárolsz.
Mellesleg az angol nyelvű felületen van emberi cset is, amivel 0-24-ben kapcsolatba tudsz lépni, ha esetleg megoldandó problémád lenne, és sokszor kihúztak már a pácból. -
Vállalat= jogi személy
magánszemély = természetes személy
Természetes személy csak saját kedvtelésből használja, másnak nem készít vele semmit, még ingyen sem és a termék áfáját sem igényli vissza.
Ha másnak készítesz még ha nem is vagy áfakörös, akkor is a vállalati verziót kell megvenned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Háztartási gépek
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest