Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Áh, hagyom a p.csába! Akkor meg az a baj, hogy a szöveget nem tudom odaállítani a sarokba, ahova akarnám... Nincs rá két napom, hogy ezzel pepecseljek, mert haladnom kell a határidő miatt. Nincs két órám minden egyes bizbasszal két órát elpiszmogjak, mire kiderül, hogyan akar viselkedni. Most kénytelen leszek az Illustratort használni, mert az InDesing-ban ezt megcsinálni nekem nagyságrendekkel komplikáltabb.
Legalább az az egyetlen tutorial ne orosz lenne, és legalább el is magyarázná, mit csinál! Ja, hogy neki öt perc. Az nekem öt nap, mert egy kukkot se értek belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest