Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikosdapro
tag
-
csikosdapro
tag
Nah annyi az extra Paragon.Partition.Manager-el megnéztem nagysokára meg pár errort ignore-ozva sikerült elindulnia és látja a winyát meg a rajta levő partíciót...
Nahmost hogy tudnék én specifikusan menteni adatot arról a winyáról, ha egyáltalán tudok, mivel ha legalább a fontosabbat vissza tudnám hozni az már majdnem elég lenne, ráérne a többi.. Hogyan csináljam? vagy csak az egész partíciót tudnám backupolni? nem akarom stresszelni a winyát ezért nem akarok felesleges dolgokat csinálni, jah és indításkor 1 kattanás is van késleltetve :'(
Előre is köszönöm
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Samsung 1TB - os winya behalt -> BIOS látja, amikor benn van a rendszer irtó lassan bootol és nem találja a cuccost, beraktam Win7 telepítő dvd-t hogy mondom megnézem hátha, de túl sokáig várt.. gondolom az sem tudott vele mit alkotni, a winya nem kattog igaz volt olyan hangja mintha kicsit húznának a bakelitlemezen :] ilyen felpörög megáll megint pörög de nem recsegős olvasós
Mi lehet vele probléma, mert garis, de van a feleségemnek rajta pár cucca (én backupolok minden fontosat) Ahogy végre elindul a rendszer nagyon lassú, gondolom ez a winya miatt, pedig másikon van a rendszer... ha kiszedem a winyát pörög minden de nem érem el az adatot
Kérdés -> valamit lehet kezdeni vele? vagy hagyjam és vigyem vissza garira...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest