- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Sziasztok, nem biztos, hogy ez a megfelelő topic a kérdéshez de nem találtam megfelelőbbet...
Egy SD kártya tartalmát szeretném klónozni egy másik SD kártyára. Milyen programmal tudom ezt a legkönnyebben megtenni? Köszönöm -
válasz
King Unique #12116 üzenetére
Nekem is lett 2 pendrive, fel sem ismeri a Win/Linux sem, avval sztem sem lehet mit kezdeni. RAW+valós kapacitás kijelzés esetén lehet próbálkozni.
PNY SSD 256GB meg beállt, de hirtelen 100/100- ról írásvédettre, a rajta levő cuccok olvashatók, de ráírni nem lehet - szüntesse meg az irásvédelmet az üzenet. -
King Unique
titán
Aztán hogyan, ha üres lemez és 0 bájt a kapacitása, vagyis eleve nem is detektálja megfelelően a rendszer a meghajtót?
A RAW partíciónál normál eleve látszik a meghajtó reális kapacitással (nem 0 bájt), ott igen, lehet menteni, de ha az előbbi a helyzet, akkor adatmentő program sem fog tudni vele mit kezdeni, tapasztalat. -
Josi
aktív tag
válasz
King Unique #12112 üzenetére
Üres lemeznél, raw particiónál pl. van esély otthoni mentésre.
-
LK
addikt
válasz
King Unique #12112 üzenetére
köszi,akkor nagy valószínűséggel adatmentő cég lesz, csak rengeteg van belőlük, mi alapján válasszak?
-
King Unique
titán
Házilagos módszerekkel, adatmentő programmal akkor van lehetőség adatot menteni az SD kártyáról (és bármilyen más meghajtóról), ha az operációs rendszer megfelelően detektálja, azaz pl. Windowson nem üres lemezként jelenik meg és nem 0 bájt a kapacitása. Ellenkező esetben viszont nem fog menni, olyankor már csak az adatmenő cég marad mint lehetőség, aztán ott is vagy / vagy a hibától függően.
-
LK
addikt
Sziasztok, van egy 128GB-os Samsung Evo sd kártya, ami androidos telóban már nem felismerhető. Áttettem másik telefonba, és ott sem működött. Tele van képekkel. Kártyaolvasóm nincsen, így beraktam egy nagyobb sd átalakítóba és egy régi win7-es notebook fájlkezelője felismerte, de egy recovery programot leszedtem hozzá (FonePaw) és az nem látja. Régen pendriveról és HDD-ről nyertem már vissza adatot, de azokat felismerte a rendszer. Legvégső esetben vinném szakemberhez, de 30-60k közötti árakat találtam, így tennék egy próbát először én a visszanyeréssel. Minden eszköz azt írja ki, hogy formázzam használatba vétel előtt
Mit ajánlotok, mivel próbálkozzak?
Meghajtó betűjel átírását, CHKDSK parancs használatáról találtam infót eddig, meg egy halom ajánlott szoftvert. De mielőtt bármit tennék, kérdezlek benneteket.
Köszi előre is -
liksoft
nagyúr
válasz
Otto Flick #12108 üzenetére
Szia!
Igen, vannak adatmentéses cégek, de készülj rá, drága pénzbe kerülhet ha sikerül.
-
HantekDSO
tag
válasz
Otto Flick #12108 üzenetére
-
Otto Flick
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi Maxtor 120GB-os hdd-m. Indítás után "kattog"valahogy így : [link]
A kérdésem az lenne, hogy javítható-e illetve itt esetleg valaki foglalkozik-e ilyesmivel?
Köszönöm! -
Jarod1
veterán
válasz
FireKeeper #12104 üzenetére
Ha Samsug az új ssd akkor migration progija..
-
Josi
aktív tag
válasz
Töltsd le Sergei Strelec boot diskjét és tedd rá egy pendrájvra.
Egy halom hasznos program van rajta, többek közt klónozó programok is. -
válasz
Macrium Reflecttel megoldható.
Tutorialokkal tele a YouTube is., de itt van pl egy [link]
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
nem tudom jó-e a topik, nem igazán találtam neki valót, bedobom ide, max átirányítotok:
jelenleg egy 256GB-os SSD-ről fut win11 rendszerem, amit szeretnék átmigrálni egy másik, üres, szintén 256GB-os SSD-re. ezt meg tudom úgy csinálni hogy az aktuálisan futó OS alatt klónozom át a meghajtót? van esetleg erre ajánlott szoftver, tutorial? -
krealon
veterán
válasz
mokus1 #12102 üzenetére
"A raid ki lett kapcsolva azóta nem indul a windows. Ez javítható adatvesztés nélkül?"
Visszakapcsolni próbáltad?
Milyen RAID vezérlőről van szó?Amikor Dell munkaállomásban próbáltam az alaplapi RAID vezérlőt AHCI módba kapcsolni a 2+ TB hdd support miatt, akkor a Win10 Safe módú indításával lehetett megoldani a boot problémát.
Win7 alatt nem sikerült a váltás. -
mokus1
addikt
Sziasztok,
Volt egy raid tömb a gépben biztonság miatt. Illetve egy szimpla ssd.
A raid ki lett kapcsolva azóta nem indul a windows. Ez javítható adatvesztés nélkül? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest