Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pifu79

csendes tag

válasz Mirones #4442 üzenetére

ez egy sima dugó egyik vége svideó, a másik vége rca kb 4-500 ft. bármely számtech boltban adnak az sviedó megy a notiba az rca felőlibe értelem szerüen egy rca kábel az pedig a tévédbe nálam "av" a neve , a tévét átkapcsolom "av"-ra és a notin pedig megnyomom az Fn+F5 kombinációt és már megy is.Mondjuk nekem vistával de ez tuti nem jelent semmit xp-vel is ugyanez a helyzet!

• pifu79

csendes tag

válasz Mirones #4439 üzenetére

Igen én kipróbáltam s-videón átalakítóval és tökéletesen működik .

• pifu79

csendes tag

Sziasztok!
    Régóta olvsom a fórumot és nagyon tetszik rengeteg hasznos infókat irtatok itt már le!
    Én egy hete vettem egy acer aspire 4315 ös lapit 14,1-es kijelzővel nemzetközi kamionozáshoz.Gondoltam untig elég lesz ,így a vistát tettem fel 1giga ran volt bent játszani nem akartam rajta viszont a külső merev burkolata nagyon megfogott és a kijelzőis,mert nem túl nagy .A vista tökéletesen fiut rajt eddig csak pozitív tapasztalatom van róla.Ám ekkor jött haverom miért nem játszok is rajt á mondom én nem szoktam !De azért próbáljuk ki mondta ő! Hát mondom legyen felraktuk a need for speed pro streetet és eléggé döcögött minimum grafikával 800×600-on bebolondultam vettem bele még egy giga memóriát és most a játék 1280×akárhányon medium grafikával tökéletesen játszhatóan fut!
    Mit tesz egy kis memória, megjegyze5-6 ezer forint ami aztán nem pénz!valaki írta ,hogy intel 530-as procin nem fog futni új játék ebben az van (mondjuk én sem hittem benne) a videó kari az az intel media accelerator x 3100 na ez viszont aki komoly játékos az kerülje.
    A laptopban levő dvd író volt még a nagy meglepetésem van egy régi Benq 1×-en újraírható lemezem kb 8-10 géppel írtunk már rá és nem ad sebességi változtatási opciót tehát ezt csak 1×-en lehet írni(nyílvávaló) berakom az új lapimba mondom írok rá valamit ,hogy kipróbáljam az írót erre írja hogy 2×-en ír rá hát leesett az állam írtam rá és tényleg az írás idő is 2×-es sebességnek felelt meg azóta mondom 8-10 gépben kipróbáltamindenhol 1×-es!Az akumlátora olyan 3órát bír ki bár asszem 3és fél óráról indul szerintem ez egy ilyen osztályú notinál tökéletes!Mindent összevetve szerintem nagyon nem volt rossz választás az acer imádom!! :C
    Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett de meg akartam osztani veletek a tapasztalatom a notival kapcsoltaban!
    További szép napot minden acer gurunak!

Új hozzászólás Aktív témák