- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pifu79
csendes tag
válasz
Mirones #4442 üzenetére
ez egy sima dugó egyik vége svideó, a másik vége rca kb 4-500 ft. bármely számtech boltban adnak az sviedó megy a notiba az rca felőlibe értelem szerüen egy rca kábel az pedig a tévédbe nálam "av" a neve , a tévét átkapcsolom "av"-ra és a notin pedig megnyomom az Fn+F5 kombinációt és már megy is.Mondjuk nekem vistával de ez tuti nem jelent semmit xp-vel is ugyanez a helyzet!
-
pifu79
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvsom a fórumot és nagyon tetszik rengeteg hasznos infókat irtatok itt már le!
Én egy hete vettem egy acer aspire 4315 ös lapit 14,1-es kijelzővel nemzetközi kamionozáshoz.Gondoltam untig elég lesz ,így a vistát tettem fel 1giga ran volt bent játszani nem akartam rajta viszont a külső merev burkolata nagyon megfogott és a kijelzőis,mert nem túl nagy .A vista tökéletesen fiut rajt eddig csak pozitív tapasztalatom van róla.Ám ekkor jött haverom miért nem játszok is rajt á mondom én nem szoktam !De azért próbáljuk ki mondta ő! Hát mondom legyen felraktuk a need for speed pro streetet és eléggé döcögött minimum grafikával 800×600-on bebolondultam vettem bele még egy giga memóriát és most a játék 1280×akárhányon medium grafikával tökéletesen játszhatóan fut!
Mit tesz egy kis memória, megjegyze5-6 ezer forint ami aztán nem pénz!valaki írta ,hogy intel 530-as procin nem fog futni új játék ebben az van (mondjuk én sem hittem benne) a videó kari az az intel media accelerator x 3100 na ez viszont aki komoly játékos az kerülje.
A laptopban levő dvd író volt még a nagy meglepetésem van egy régi Benq 1×-en újraírható lemezem kb 8-10 géppel írtunk már rá és nem ad sebességi változtatási opciót tehát ezt csak 1×-en lehet írni(nyílvávaló) berakom az új lapimba mondom írok rá valamit ,hogy kipróbáljam az írót erre írja hogy 2×-en ír rá hát leesett az állam írtam rá és tényleg az írás idő is 2×-es sebességnek felelt meg azóta mondom 8-10 gépben kipróbáltamindenhol 1×-es!Az akumlátora olyan 3órát bír ki bár asszem 3és fél óráról indul szerintem ez egy ilyen osztályú notinál tökéletes!Mindent összevetve szerintem nagyon nem volt rossz választás az acer imádom!!
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett de meg akartam osztani veletek a tapasztalatom a notival kapcsoltaban!
További szép napot minden acer gurunak!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest